Urbaanin musiikin paras risteily

Gasellit
Gasellit esiintyy urbaanin musiikin risteilyllä.

Maaliskuussa tanssitaan aamuun asti, Tallinnaan ja takaisin. Tallinkin uusi ALL IN -bileristeily Europalla on urbaanin ja hiphop -musiikin ystävien ikioma risteily.
Elektroninen tanssimusiikki on hyvässä nosteessa. Tallinkin keväisin ja syksyisin järjestettävät Electric Carneval -risteilyt ovat olleet todella suosittuja.
– Ne ovat olleet kerta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä, joten oli helppo jatkaa samalla linjalla. ALL IN -risteilyllä pääosassa­ ovat suomalaiset urbaanin musiikin artistit ja DJ:t, Tallink Siljan viihdepäällikkö Erkki Kartano kertoo.
Mukana risteilyllä ovat genren nimekkäimmät ja kiinnostavimmat artistit, kuten Gasellit, Kauriinmetsästäjät ja DJ Luoma. Suurin osa artisteista laulaa suomeksi, mikä on monelle tärkeää.
– Urbaani musiikki, jossa lauletaan suomeksi, puhuttelee selvästi suuria joukkoja. Se on helpommin lähestyttävissä kuin esimerkiksi englanninkieliset kappaleet.
Tallinkin ja Silja Linen Suomesta lähtevillä laivoilla esitetään vuosittain lähes 11 000 keikkaa. Risteilylaivat ovat monelle helpoin tapa nähdä idolinsa, ja artisteille ne ovat hyviä työllistäjiä. Vuodessa Tallink Siljan aluksilla kertyy lähes 35 000 artistityöpäivää, ja se onkin Suomen suurin artistien työllistäjä.
ALL IN -risteilyllä on kaksi tapahtumapaikkaa: Ocean Club -yökerho ja Moonlight Bar & Disco. Ocean Club -yökerho on tapahtuman päänäyttämö, jossa kaikki live-esitykset tapahtuvat.

comments powered by Disqus