Tanssin pyörteissä

Lempääläläispariskunta Saija ja Aki Vikman esiintyivät ja tanssittivat ihmisiä oman bändinsä kanssa yli kymmenen­ vuotta. Tällä kertaa roolit vaihtuivat ja pariskunta sai nauttia tangofinalistien esityksistä Baltic Princessillä. Välillä oli myös aikaa panna jalalla koreasti tanssi­lattialla.
– Olemme käyneet tanssikursseilla, mutta tanssimiselle on jäänyt liian vähän aikaa. Tanssi on hieno laji ja hyvää liikuntaa. Meritangoissa olemme nyt toista kertaa ja tulemme varmasti uudestaan, Saija sanoo.
Pariskunta taitaa perinteiset paritanssit valssista humppaan. Akin lempitanssi on jive. Saijaa viehättävät eniten latinotanssit, kuten cha cha. Kotimaisista artisteista tanssilattialle saavat etenkin Kaija Koo, Saija Varjus ja Jari Sillanpää.
– Olemme suomalaisen musiikin ystäviä. On mahtava taideteos, kun sanat, sävellys ja artistin tulkinta yhdistyvät, Aki hehkuttaa.

Baltic Princessillä ja Baltic Queenilla tanssitaan joka päivä sunnuntaista keskiviikkoon. Alkuviikon ohjelma ja esiintyjät on suunnattu varttuneemmalle väelle ja loppuviikko nuoremmille.
Meritansseissa lavatanssitunnelmaan päästään tunnettujen kotimaisten tähtiartistien tahdissa.
 

comments powered by Disqus