Suurtanssit: Saanko luvan

Suurtanssit

Nyt tanssitaan niin, ettei sunnuntaisin koskaan aikaisemmin. Helsingin ja Tallinnan välillä seilaavan Europan Suurtansseja tahdittavat kotimaiset huippubändit ja -artistit.
– Jo Suurtanssien ensimmäinen kausi viime keväänä oli menestys. Uusi viihdekonsepti otettiin innostuneesti vastaan, ja lähdöt olivat täysiä. Syksyn ensimmäisellä Suurtanssit-lähdöllä oli yhtä innostunut meno, viihdepäällikkö Erkki Kartano kertoo.

Tanssimusiikkia riittää lähes koko 22 tunnin matkan ajan. Risteilyn aikana kaksi bändiä soittaa useamman setin sekä meno- että paluumatkalla. Kartano on erittäin tyytyväinen esiintyjäkaartiin.
– Olemme pyrkineet saamaan laivalle oikeasti suurimmat ja Suomen kansaa lähinnä olevat tanssibändit, jotka puhuttelevat plusnelikymppistä tanssikansaa, Erkki Kartano kertoo. Joulukuussa tanssiristeilijöitä pyörittävät Anneli Mattila & Recados sekä Finlanders ja tammikuussa Finlanders ja Aki Samuli & Fantasia.

Bändit soittavat risteilyn aikana useamman setin sekä meno- että paluu­matkalla.

Suurtansseja on tarkoitus jatkaa myös keväällä. Kartano vakuuttaa, että Suurtansseissa pärjätäkseen ei tarvitse olla kilpatanssija tai tanssilavahai. Musiikki itsessään ja viihtyminen on yhtä tärkeää kuin tanssiminen. Tanssijoita viihdyttää myös tuttu juontajapari Jari Peltomäki ja Eeva Malin. Tiedossa on musavisoja ja pieniä kilpailuja. Lisäksi yökerhossa on keskiyöllä Midnight Show. Kartano kannustaa kokoamaan kaverit ja lähtemään laivalle tanssimaan.
– Tanssimaan voi lähteä tyttöporukalla, pariskuntakavereiden tai kaveriporukoiden kanssa. Laivahan on aikuisille tärkeä kohtaamispaikka, mukana on varmasti aina myös sinkkuja, Kartano lupaa.

Risteily järjestetään yhteistyössä Oma Aika -lehden ja Suomi24 Treffit -palvelun kanssa. Suurtanssit Europalla 18.12. Anneli Mattila & Recados ja Finlanders. 30.1.2017 Finlanders ja Aki Samuli & Fantasia.

https://booking.tallink.com/?voyageType=CRUISE&from=hel&to=tal&locale=fi
comments powered by Disqus