Silent discossa valitset musiikin itse

Ollaan Silent discossa, joten musiikkia ei kuulu. Osa tanssijoista laulaa luurit korvillaan "dance, dance, dance".Toinen ryhmä nuoria naisia laulaa ja tanssii Shakiran vanhaa Waka waka -hittiä. 

Konseptia on jo aiemmin kokeiltu menestyksekkäästi Baltic Princessillä, kertoo Tallink Siljan viihdepäällikkö Erkki Kartano. Yökerhon lavalla on kolme DJ:tä soittamassa ja kannustamassa tanssijoita. Hiljaisuudesta huolimatta meno diskossa on kuumimmillaan!
– Silent Disco on ollut jo pitempään käytössä Tallink Siljan muiden maiden linjoilla. Kokeilimme Suomessa muutamalla linjalla, ja parhaiten se sopii Baltic Princess -alukselle. Kaikki mukana olleet ovat olleet innoissaan siitä, ertoo Tallink Siljan viihdepäällikkö Erkki Kartano.

Silent disco

Silent discossa on monenlaista musiikkia

Silent Discon idea on yksinkertainen: Kaikki saavat yökerhoon saapuessaan omat kuulokkeet. Kuulokkeista voi valita, minkä musiikin tahtiin halua tanssia.
– Meillä on kolme DJ:tä. Yksi soittaa kansavälisiä 1980–1990-luvun hittejä, toinen house-musiikkia ja kolmas musiikkia 1990–2000-luvuilta. Kun kaikki tanssivat ja laulavat oman musiikkinsa tahdissa, onhan se aikamoinen härdelli tanssilattialla, Kartano kuvailee.
Silent Disco tulee erikoislähdöksi Baltic Princess -alukselle Turusta Tukholmaan muutaman kerran kaudessa. Yökerhossa soittaa alkuillasta bilebändi ja Silent Disco ja DJ:t viihdyttävät vieraita valomerkkiin asti.
– Nyt on jo on nähty, että Silent Disco puhuttelee kaikkia iästä riippumatta. Mukaan mahtuu 500–600 tanssijaa, ja kuulokkeita riittää kaikille, Kartano lupaa.

comments powered by Disqus