Pieni matka Afrikkaan

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn matkustajia viihdyttää huhti–toukokuussa värikäs Mother Africa -esitys. Lavallinen tanssijoita, laulajia, akrobaatteja, oikea bändi ja rumpaleita sekä tarina, joka kietoo erilaiset esitykset yhteen.
– Meistä on sanottu, että Mother Africa on kuin terästetty Cirque de Soleil. Esitys on äänekäs, seksikäs ja hiukan hullu, tuottaja Hubert Schober kuvailee esitystä.

”Mother Africa on kuin terästetty Cirque de Soleil. Esitys on äänekäs, seksikäs ja hiukan hullu.”


Schober lupaa katsojille kauniita naisia, vahvoja miehiä, upeita temppuja, hyvää musiikkia sekä paljon iloa ja naurua. Esiintyjät tulevat Etiopiasta, Tansaniasta, Zimbabwesta, Etelä-Afrikasta, Norsunluurannikolta ja Beninistä. Osa heistä on käynyt sirkuskoulua Etiopiassa tai Tansaniassa, osa on itseoppineita. Ryhmässä on 14–16 esiintyjää.
– Me viemme yleisön pienelle, mutta intensiiviselle retkelle Afrikkaan. Haluamme näyttää Afrikan hyviä ja hauskoja puolia.
Mother Africa esiintyy Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Atlantis Palace -yökerhoissa alkuillasta kahdesti, kello 18.30–19.15 ja 20.30–21.15.
– Tällainen alkuillan show on asiakkaidemme toive, tavallaan jatkoa viime kevään musikaaleille. Esitykseen ei tarvita lippuja, vaan se on avoin kaikille. Suosittelisin silti, että toisessa kattauksessa illastavat kävisivät katsomassa ensimmäisen esityksen ja ensimmäisessä kattauksessa olevat toisen, Tallink Siljan viihteestä vastaava Kati Heiniö sanoo.

Meno- ja paluumatkalla on eri esitys. Molemmat kannattaa käydä katsomassa. Musiikilla on tärkeä osa esityksessä. Mother African oma bändi luo tunnelmaa perinteisillä afrikkalaisilla tanssirytmeillä ja uudemmalla melodisella afropopmusiikilla.
– Joku pitää tansseista, toinen uskomattomasta akrobaateista. Me haluamme tuoda iloa ja nähdä esitykseen tyytyväisen yleisön, Hubert Schober sanoo.

comments powered by Disqus