Miltä musiikki näyttää?

Quantum XXL

Tämän kesän aikana energinen ja hauska unkarilainen seitsemän nuoren miehen tanssiryhmä Quantum XXL dance crew näyttää Silja Symphonyn ja Silja Serenaden risteilyvieraille, miltä musiikki oikeasti näyttää.


Taitavalla ja kekseliäällä tanssiryhmällä on persoonallinen tapansa kuvittaa musiikkia. Oivaltavat koreografiat ja ilmeikkäät tanssijat kertovat viihdyttävää tarinaa, jonka ymmärtämiseen ei tarvita yhteistä kieltä. Musiikki ja huumori ylittävät kepeästi kielimuurit: lavalla voi olla seitsemän Elvistä tai poliisia tai huvittava kohtaus tavallisesta elämästä. Quantum XXL:n esitys on yhdistelmä teatteria ja tanssia, se myös näyttää, kuinka tarinat kerrotaan ilman monimutkaisia lavasteita.


Pitkään yhdessä tanssinut ryhmä sai ansaitsemansa huomion, kun se pääsi vuonna 2012 Unkarin A Star Is Born -kilpailuissa finaaliin. Nyt Quantum XXL dance crew on unelmatyössään ja se saa esiintyä ympäri Eurooppaa.
Silja Symphonyllä ja Silja Serenadella Quantum XXL esiintyy kesäkuun alusta elokuun loppuun asti.
Tallink Siljan laivojen viihteestä vastaava Kati Heiniö on tyytyväinen tanssiryhmän ohjelmaan.
– Esitys on koko perheen viihdettä, jossa teinitkin viihtyvät. Quantum XXL esittää alkuillasta noin neljännestunnin mittaisen shown sekä erittäin viihdyttävän puolen tunnin Midnight Shown aikuisille katsojille Atlantis Palace -yökerhossa, Kati Heiniö kertoo. 

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä
comments powered by Disqus