Kesän risteilyt ovat täynnä yllätyksiä

risteilyt, viihde,

Helsingin, Tallinnan, Turun ja Tukholman välillä on tänä kesänä laivalasteittain hauskaa ohjelmaa.

Kaikkien laivojen kokoustilat muuttuvat lasten leikkimaailmoiksi eli Summer Centereiksi. Niissä saa pelata pelejä ja riehua pomppulinnassa. Mukana on laivan oma leikinohjaaja. Lapset tarvitsevat kuitenkin aina mukaansa vanhemman.

Helsinki–Tukholma-reitillä nähdään huikeaa­ akrobatiaa kesäkuun alusta elokuun loppuun asti, kun kuusi kuubalaista akrobaattia temppuilee Promenadella. Oman esityksensä lisäksi he pitävät lapsille akrobaattikoulua.

viihde, risteily, Ti-Ti Nalle
Ti-Ti Nalle

Baltic Princess ja Baltic Queen -aluksilla on Lasten Festarit joka toinen tiistai viime kesän malliin. Esiintyjinä ovat muun muassa supersuositut Ti-Ti Nalle ja Hevisaurus. Mimo-klovni hulluttelee Baltic Queenillä kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Mimo pelleilee, tekee taikatemppuja, jongleeraa ja taittelee ilmapalloista vaikka kypärän tai koiran. Temppuilun lisäksi Mimo tekee kasvomaalauksia.

viihde, ristelily, Hevisaurus
Hevisaurus

Aivan uusi ohjelma laivalla tänä kesänä on hiekka-animaatio. Siinä artisti kertoo tarinaa maalaamalla kuvia hiekalla. Valot ja musiikki täydentävät taianomaista tunnelma, ja lopputulos on aina yhtä hämmästyttävä.

Tutut Midnight Show -esitykset nähdään edelleen joka ilta Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Atlantis Nightclub & Casino -yökerhossa. Tänä kesänä niistä vastaa kotimainen Scandinavian Dancers -ryhmä.

Baltic Princessillä on Jammy Shows -yhtiön tuottama Midnight Show -esitys aikuisille ja paluumatkalla nuorille.

– Baltic Queenillä on meritanssit alkuviikosta ja bilebändit esiintyvät loppuviikosta. Kyllä viikonloppuisin saadaan aina bileet aikaiseksi, Kati Heiniö lupaa.

”Kesäristeilyt Helsingistä Tukholmaan ovat koko perheen juhla­risteilyjä.”

comments powered by Disqus