Hauskaa olla pitää, viihdettä Europalla

Elämysteatteri Europa

Helsinki–Tallinna-reitillä joulukuussa aloittanut Europa tarjoaa­ risteilijöilleen erityisen viihdyttävän torstain kerran kuukaudessa: Elämysteatteria Europalla.


Tallink Siljan viihdepäällikkö Erkki Kartano innostui Europan kuudennella kannella olevasta teatteritilasta. Se suorastaan kutsui tuomaan erilaisia teatteriesityksiä laivalle. Näin syntyi Elämysteatteria Europalla -konsepti 22-tunnin risteilyille.
– Ja siitä lähdettiin, että hauskaa pitää olla. Europalla esiintyvät keväällä mentalisti Pete Poskiparta, Jope Ruonansuu sekä Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen, Kartano jatkaa.

Pete Poskiparta

Teatteri Europan ensimmäinen artisti, helmikuun toisella viikolla esiintyvä mentalisti Pete Poskiparta, on huikea viihdyttäjä. Hän ottaa konkreettisesti yleisön mukaan esitykseensä. Pidä varasi tai olet yhtäkkiä lavalla ja mentalisti lukee ajatuksesi ääneen.

Jope Ruonansuu


Maaliskuussa Teatteri Europan lavalle kipuaa koomikko, imitaattori, muusikko, näyttelijä ja kansan ääni, Jope Ruonansuu. Jopen temput ovat tuttuja, mutta nokkela ja ajankohtainen huumori uppoaa aina.

”Nokkela ja ajan-kohtainen huumori uppoaa aina.”


Toukokuussa Teatteri Europassa viihdyttävät Minttu sekä Ville eli Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen. Minttu sekä Ville on improvisaatiota, jossa yleisö antaa näyttelijöille aiheet sketseihin, lauluihin ja tansseihin. Eikä sellaista aihetta ole, mistä Mustakallio ja Virtanen eivät selviydy. Kerrassaan naurettava esitys.


Teatteri Europassa istutaan penkeillä ja kaikilla on yhtä hyvä näkyvyys lavalle.
– Elämysteatteria Europalla sisältyy risteilyn hintaan, kuten kaikki muukin viihdeohjelma meillä, Kartano selventää. 

22 h -risteily Tallinnaan
comments powered by Disqus