Erikoisristeily: 25 Years of dance

Kun Europa irtoaa laiturista Helsingissä lauantaina 21. tammikuuta 2017, alkaa soida elektroninen tanssimusiikki. Koko laiva on suurta biletilaa, jossa on 15 nimekästä klubia 25 viime vuoden ajalta.

Kuulostaako tutulta: Labyrinth, Unity, Ihana, Clinic, Lasermehu, JACK, Entropy, Nylon, Dept., Hype Club, La Persé, Mäkelänkatu, R3D ja Sexdate. Lisäksi yli 40 DJ:tä muun muassa Orkidea ja Darude.

DJ Orkidea soittaa kaksi settiä: Koosteen 25 vuoden parhaista biiseistä Labyrinth Main Arenalla sekä klassikko­setin Sunday School -aamu­bileissä.

Risteilyn takana ovat Misc Management ja DJ Orkidea.
– Ensimmäistä kertaa musiikki todellakin jatkuu koko risteilyn ajan. Meillä on kattava läpileikkaus eri genreistä ja tyyleistä, kertoo tänä vuonna 25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä DJ Orkidea.

Orkidea on innoissaan, sillä esiintymään on saatu legendaarisia klubeja 90-luvulta.
– Labyrinth ei ole esiintynyt kymmeneen vuoteen, tämä on todella iso juttu. Samoin Nylon, joka oli päiväbileiden edelläkävijä, on mukana. He tietenkin pitävät sunnuntaina päiväklubia.

Musiikki todellakin jatkuu koko risteilyn ajan.


Ensimmäiset klubittajat 90-luvulta ovat nyt reilusti nelikymppisiä, nuorimmat ovat juuri ja juuri kaksikymppisiä.
– Meille on tärkeää, että myös uuden polven DJ:t, kuten Lenno ja Rony Rex lähtivät mukaan.
Kaikki mahtuvat hyvin samalle risteilylle.
– Yhteisöllisyys on risteilyn isoimpia juttuja. Meitä yhdistää rakkaus elektroniseen tanssimusiikkiin ja klubikulttuuriin, DJ Orkidea tiivistää. 

tallinksilja.fi/25dance

comments powered by Disqus