Pizza alla Tavolàta

Tavolata

Silja Linen Turun-linjan laivojen ravintolamaailma on saanut uuden, toivotun vahvistuksen. Galaxylla viime keväänä avattu ja Baltic Princessillä helmikuussa aloittava ravintola Tavolàta vie makumatkalle Italiaan. Tavolàta on kutsu käydä nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta yhteisen pöydän ääreen.

Uutuus Turun-linjan Tavolàta-ravintoloissa ovat perinteisessä pizzauunissa paistetut pizzat. Ravintoloissa on käytössä tehokas kaksitasoinen OEM-pizzauuni, jossa paistuu jopa kuusi pizzaa samaan aikaan.Listalla on neljä erilaista pizzaa, joiden makuyhdistelmät rakennetaan täyteläisen tomaattikastikkeen ja pehmeän mozzarellajuuston päälle. Ravintolan nimeä kantavan Tavolàta-pizzan kuohkean pohjan täytteenä on lisäksi San Daniele -kinkkua, tuoretta ananasta, herkkusieniä ja rucolaa.

Kaikkiin pizzoihin voi valita lisätäytteeksi muun muas­sa salamia, pepperonia, chiliä, oliiveja, kapriksia tai hummeria.
Tarjolla on lisäksi herkullisia antipasti- ja primi piatti -annoksia. Makunautinnon kruunaa suussa sulava tiramisu- tai jäätelöjälkiruoka.

comments powered by Disqus