Kahvia ja kumppaneita

Coffee & Co. sijaitsee Silja Serenaden Promenadella.

Asiakkaat ovat toivoneet laadukasta kahvilaa laivalle.

Nyt toiveeseen on vastattu ja uusi, upea Coffee & Co. -kahvila palvelee risteilyvieraita Serenaden Promenadella aamusta iltaan.

Kahvilan valikoima elää vuorokauden mukaan. Aamulla voi nauttia herkullisen aamiaisen kuohuviinin kera tai ilman. Iltapäivän virkistykseksi kahvin kanssa maistuu vaikka muhkean kokoinen De Lux -rapuleipä ja pala kahvilan omaa suklaista raakakakkua.

Vuohenjuustoleivässä on sekä tuoreita että semikuivattuja tomaatteja ja reilusti rucolaa.

– Teemme itse muun muassa haudutetun puuron, raakapuurot, jogurtti-marja-annokset ja smoothiet. Meillä asiakas saa enemmän palvelua. Lämmitämme esimerkiksi asiakkaan valitseman kinkku-juustotoastin tai piadinan ja viimeistelemme annoksen raikkaalla vihreällä salaatilla ja tarjoilemme pöytään, kuvailee kahvilan toimintaa keittiömestari Hannu Taipale.

– Kahvilan runsaasta ja laadukkaasta valikoimasta kertoo myös se, että meillä voi nauttia vaikka juustolautasellisen ja lasillisen punaviiniä, Hannu Taipale lisää.

Tarjoilija Maj-Len Drockila kehuu Coffee & Co.:n cappuccinoa valkosuklaasiirapilla.

Kahvilasta saa muutakin kuin kahvia

Nimi Coffee & Co. jo paljastaa, että kahvilasta saa muutakin kuin kahvia. Hienot Kusmi-teet, belgialaiset kaakaot ja itse tehdyt smoothiet sekä trendikkäät suolaiset ja makeat syötävät kuuluvat kahvilan valikoimaan. Tummapaahtoisesta kahvista valmistetun suodatinkahvin voi valita automaatista tai nauttia kahvi­lan omasta kahvisekoituksesta valmistet­tuna ja pressopannusta tarjoiltuna. Myös haudutettu tee tarjoillaan pressopannus­ta, jolloin sen haudutusajan voi itse mää­rittää oman mieltymyksen mukaan.

Coffee & Co
Aamiaislautanen aloittaa päivän herkullisesti ja helposti.

– Kahvi ja tee valmistuvat presso­pannulla hieman hitaammin, mutta ne ovat aina yksilöllisesti kyseiselle asiak­kaalle tehtyä ja tarjoiltua, kertoo tar­joilijana kahvilassa työskentelevä Maj-Len Drockila.

– Kahvilan erikoiskahvit, kuten es­presso, cappuccino ja caffè latte val­mistetaan vastajauhetuista Segafredo Intermezzo -espressopavuista. Nuor­ten suosima frappuccino ja muutamia makusiirappeja on myös tarjolla. Esi­merkiksi cappuccino valkosuklaasii­rapilla on aivan mielettömän hyvää, Maj-Len lisää.

Herkkuja jokaiseen makuun

Tuotteet, miljöö ja palvelu ovat Coffee & Co.:ssa kohdallaan. Kahvilaan voi tul­la nauttimaan rentouttavasta kahvi- ja teehetkestä hillityn musiikin soidessa taustalla. Tila toimii mukavana oleske­lupaikkana kaikenikäisille ja tuotevali­koimasta löytyy herkkuja jokaiseen ma­kuun. Kahvilassa on tarjolla myös oma aamiaistarjotin, johon voi valita joko täy­tetyn croissantin tai sämpylän. Lisäk­si siihen kuuluu kahvi tai tee, mehu, jo­gurtti marjasalaatilla ja minimuffinssi.

Coffee & Co

– Nurkkapöytä on jo nyt osoittautu­nut oivaksi treffipaikaksi, jossa näkee pareja nautiskelemassa yhteistä kak­kupalaa ja suussasulavia macaron-lei­voksia, Maj-Len paljastaa.

comments powered by Disqus