Pääosassa huulet

Huulet

Juhlameikissä ei aina tarvita tummia silmiä. Tänä syksynä voit valloittaa juhlissa raikkaalla meikillä, jossa huulet hehkuvat näyttävimmin. Täydellinen juhlameikki alkaa ihosta. Sen halutaan olevan virheetön ja kestävä. Aloita pohjustamalla ihosi meikinalusvoiteella ja levitä meikkivoidetta ohuelti iholle. Käytä peitetuotetta vain täsmäkohtiin ja kiinnitä meikki puuterilla. Lisää lopuksi mattaista aurinkopuuteria korostamaan kasvojesi piirteitä, poskipunaa tuomaan hehkua ja viimeiseksi valokynää tuomaan raikkautta kasvoille.

Juhlameikissä tärkeintä on ihosi! Primer eli meikinalusvoide onkin juhlameikin oleellisin osa. Se pitää ihon kosteutettuna, tasoittaa ja pitää meikin paikoillaan. Myös meikkivoide levittyy tasaisemmin.

Silmämeikki syntyy parissa minuutissa, kun levität vaaleaa voidemaista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Se häivyttyy itsestään. Viimeistele vain ripsivärillä ja silmämeikki on valmis. Meikin pääroolissa ovat huulet. Rajaa ne tarkasti ja levitä huulipuna tasaisesti, jotta huulista tulee siistit. Korosta huulia vielä levittämällä valokynää aivan huulien rajoille. Se tarkentaa rajauksia ja korostaa huuliasi kauniisti. 

Jos et ole taidokas silmämeikkien tekijä, voidemainen luomiväri on pelastaja! Luomiväri levitetään suoraan puikosta tai sormella luomille ja se häivyttyy itsestään.
Huulet
Kun huulet ovat meikkisi pääosassa, rajaa ne tarkasti. Valitse kestävä ja hyväpigmenttinen huulipuna. Valokynä tuo valoa huulien ympärille. Se on loistava huulimeikin apuri.
comments powered by Disqus