Näillä tuotteilla teet säihkyvän silmämeikin

Hyvin tehty ja laadukas meikki näyttää luonolliselta mutta tehostaa ja valaisee katseen. Tässä meikkivinkit ostoksille laivamatkalla.

Chanel-luomiväri, Ripsiväri Estee Lauder, Maxeyelash-ripsiseerumi,

1. Talvinen luomiväri: Kultaa ja hillittyä kimallusta

Chanelin uutuus-luomiväripaletti sisältää neljä kultaista glitterisävyä juhlaan tai tyylikkääseen arkeen! Chanel Les 4 Ombres 274 Codes Élégants, 2 g, 47,90 €.

2. Hoitava ripsiväri

Hyvä ripsiväri on toimivan juhlalookin must. Estee Lauderin Pure Color Lash Envy Mascara antaa volyymia hoitavien öljyjen kera. 27,90 €.

3. Tehoseerumilla vahvemmat ripset

Paksummat, pidemmät ja tummemmat ripset tehoseerumin avulla. Tehokas hoitoseerumi levitetään yöksi. Maxeylash enhancement serum, 3 ml, 49,90 €.

Silmämeikin pohjustusvoide Clarins, Kulmapaletti Bellapierre Brow Palette, Shiseido Eyeliner.

4. Silmämeikin pohjustusvoide pitää meikin pakallaan

Viimeistelty silmämeikki syntyy hyvän pohjustustuotteen avulla. Kauraa sisältävä kevyt voide luomivärin alle saa niin värin kuin glitterin pysymään. Clarinsin Instant Light Eye Perfecting Base -voide 10 ml, 19,90 €.

5. Kulmapaletti auttaa kulmakarvojen muotoilussa

Viimeistellyt kulmat kehystävät tyylikkään meikin. Paletissa on kolme tummaa ja yksi vaalea sävy. Bellapierre Brow Palette, 28,90 €.

6. Tarkasti rajatut silmät eyelinerilla

Suloinen rasia kätkee sisäänsä palan japanilaista kalligrafiaa. Tällä eyellinerilla saat pehmeän ja tasaisen rajauksen, joka pysyy. Shiseido Instroke Eyeliner 4,5 g, 25,90 €. KUn silmämeikki on vahva, huulet saavat olla luonnolliset

comments powered by Disqus