Farkkukauppa on nyt laivalla

farkkukauppa

Farkut muotoutuvat usein lempivaatteeksi, joka käytetään loppuun, ja uusien löytäminen on vaikeaa. Laivalla on hyvin aikaa sovitella. Siksi olemme halunneet tehdä Silja Symphonyn ja Silja Serenaden Fashion-myymälöistä suorastaan farkkukaupan, josta löydät tietenkin myös farkkuihin sopivat paidat, takit ja kengät!

Farkut laivalta

1. Slim fit -farkut

Kauttaaltaan tyköistuva farkkumalli istuu hyvin eri vartalotyypeille ja etenkin päärynä- ja tiimalasivartaloisille. Vaikka slim fit viittaa vartaloa nuolevaan malliin, parin ei kuulu kiristää vartaloa, vaan myötäillä sitä. Sovittaessa huomioi, millainen leikkaus sopii vyötäröllesi: korkea, normaali vai matala. Etenkin kevyesti välipestyt mustat ja tummansiniset slim fit -farkut ovat monikäyttöisiä. Rohkea voi kokeilla keväällä 2018 trendikkäitä oransseja tai vihreitä farkkuja.
• MAC Jeans, Dream Skinny Rock Star. Hinta Silja Symphonyn Fashion-myymälässä 111,90 €.

2. Mom jeans

Tämän hetken farkkujen katumuodin ja farkkukauppojen huipputrendi on vaaleansiniset tai taivaansiniset kivipestyt farkut, 1990-luvulta tutut mom jeans -farkut eli mammafarkut. Housuissa on korkea, ­vyötärön kapeimmalle kohdalle asettuva vyötärö ja suorat vähän vajaamittaiset lahkeet. Trendikkäimmissä versioissa on kirjailuita tai esimerkiksi helmikoristeluja. Malli sopii etenkin tiimalasivartaloiselle tai hoikalle naiselle, joka ei kaihda käyttää cropattua, helmasta lyhyttä paitaa. Mammafarkkuja myyvät etenkin ketjuliikkeet. (Kuvan housut Monki)

3. Straight leg

Straight leg -malliset farkut ovat nimensä mukaisesti suorat, sillä lahkeet eivät kapene eivätkä levene alaspäin. Malli sopii hyvin eri vartalotyypeille. Levi’s-merkin 501 on tämän mallin klassikko. Suorat lahkeet ovat jälleen suosittuja myös nuorten farkkukaupoissa. Etenkin yksiväriset tummansiniset straight legit ovat keväällä 2018 ajankohtaiset.
• Tommy Hilfiger, Rome RW Evie, Hinta Silja Symphonyn Fashion-myymälässä 94,90 €.

4. Loose fit ja boyfriend-farkut

Rennosti istuvat loose fit -malliset housut ovat mukavat ja trendikkäät. Sekä miehille että naisille sopiva malli on kauttaaltaan rento ja vyötärö on matala. Näissä malleissa näkee usein erilaisia pesukäsittelyjä, jolloin denim näyttää käsitellymmältä, esimerkiksi reilusti vaalennetulta. Jos tykkäät myös kulutuksista, löydät niitä usein tästä mallista. Loose fitin seuraava aste on boyfriend-farkut, jotka näyttävät siltä kuin ne olisi lainattu ylle miehen kaapista. Boy­friend-housut ovat usein vaaleita ja kulutukset ovat räväkämpiä, kuten isoja viiltoja polvien kohdilla.(Kuvan housut Bik Bok.)
 

5. Bootcut-malli

Saappaille on tilaa boot cut -farkkumallissa, jossa lahkeet levenevät alaspäin noin polven korkeudelta. Levenevät lahkeet saavat jalat näyttämään hieman lyhyemmiltä, joten malli sopii erityisen hyvin pitkälle farkkujen käyttäjälle. Vyötärö on istuva. Bootcut ei ole tämän hetken pintatrendi, mutta se on klassikko syystä: maltillisesti levenevä farkkumalli miellyttää sekä miehiä että naisia. Tällä hetkellä trendikkäin valitsee harmaan tai mustan värin ja dark wash -pesun. (Kuvan housut Selected Homme)
• Selected Homme

Silja Symphonylla ja Silja Serenadella Fashion-liike on farkkukauppa:

Silja Symp­honylla ja Silja Serenadella myynnissä ovat seuraavat merkit: Armani Exchange (miehille), Camel Active, Diesel (miehille), Esprit, Gant, Guess, MAC, Mosh Mosh, Solid, Superdry ja Tommy Hilfiger.
Fashion Street -liikkeessä Baltic Princessillä ja Baltic Queenillä sekä Europalla,
Galaxylla, Starilla, Mega­starilla, Victorialla, Isabellella ja Romantikalla merkkivalikoima vaihtelee laivoittain.
Keväällä 2018 koko laivaston valikoimiin tulevat myös CPH Muse -farkut.

comments powered by Disqus