Kauniiden kynsien salaisuus

Mikä on sinun tyylisi – geeli- vai kuviolakkaus?

Kauniit kädet saat helpommin kuin arvaatkaan. Kaikki lähtee käsien hyvästä hoitamisesta. Kynsinauhat ja kädet kuivuvat helposti, joten niitä olisi hyvä kosteuttaa ja hoitaa säännöllisesti. Käsivoide kannattaa pitää mukana aina, jotta voidetta voi sipaista käsiin kätevästi päivän mittaan. Iltaisin kädet voi kosteuttaa tehokkaammin – näin ne saavat hoitoa yön ajan. Kun huolehdit käsien ihon kosteudesta, kynnetkin voivat hyvin ja kasvavat paremmin.

Kauniisti lakatut kynnet onnistuvat helposti kotona. Trendikkäintä juuri nyt ovat geelikynnet, jotka sopivat varsinkin heikkorakenteisille kynsille. Geeli antaa kynnelle paksumman ja kestävämmän pinnan, jolloin helposti katkeilevat tai liuskoittuvat kynnet ovat suojassa. Geelilakka kestää pidempään, joten lakkausta ei tarvitse huoltaa usein ja upeasti kiiltävät kynnet koristavat käsiäsi pitkään.

Jännittävää vaihtelua kynsiin saat tekemällä itse kuvioita. Valitse lempisävysi ja levitä kynnelle ensin yksi kerros lakkaa. Yhdistele tämän jälkeen kahta tai useampaa sävyä ja luo kuvioita lakkaukseen esimerkiksi hammastikulla. Anna kuivua ja levitä päälle kirkas viimeistelylakka. Helppoa ja hauskaa!

comments powered by Disqus