5 tuoksuvinkkiä pukinkonttiin

Minkä hajuveden kääräisisi pakettiin äidille, anopille tai poikaystävälle? Tuoksun ostaminen toiselle voi olla hankalaa, mutta nappiin osuva tuoksuvalinta omalle rakkaalle on aina mieluinen lahja. Silja Linen tuoksumyyjä Irmeli Sokka vinkkaa tämän joulun ihanimmat tuoksut ja kertoo kenelle ne sopivat. Katso myös jutun lopusta vinkit, miten käytät tuoksua oikein.

Tutustu tuoksujen historiaan.

1. Chanelin Gabrielle

Tuoksu on kukkainen, aurinkoinen ja valovoimainen. Tyylikäs lahja itsenäiselle, sydämestään kapinalliselle naiselle.

2. Diorin Miss Dior edp

Klassikkotuoksun nuorekas, uudistettu versio on raikas mutta romanttinen. Raikkautta tuoksuun tuo bergamotti, romantiikkaa luovat ruusut. Kipakkuutta tuoksuun syntyy ruusupuusta ja punapippurista.

3. Giorgio Armanin Because it`s You

Ehdottomasti joulun suosituin rakkauden tuoksu naiselle. Tuoksu on täydellinen sekoitus ruusua, vadelmaa ja nerolia. Sopii kaiken ikäisille ja kaiken tyyppisille naisille. Nimenkin perusteella mukava antaa lahjaksi jollekin tärkeälle.

4. Giorgio Armani Stronger with you

Ihanin rakkaudentuoksu miehelle. Tuoksussa on miesten hajuvesissä harvoin käytettyä vaniljaa, joka tuo tuoksuun ihanaa pehmeyttä. Muut pääraaka-aineet ovat kardemumma ja salvia. Tuoksu sopii erinomaisesti miehiselle miehelle.

5. Diorin Eau Sauvage edt

Unohdettu klassikko, joka on yhä yksi parhaista miestentuoksuista. Puhdas, raikas, hillityn tyylikäs, varsinainen herrasmiehen tuoksu. Tuoksu on tullut markkinoille jo vuonna 1966, ja se huokuu turvallista lämpöä.

6. Diorin Sauvage edt

Tämä tuoksu jyrää. Se ei jätä epäselväksi kuka vie ja kuka vikisee. Tuoksu on samaan aikaan viileän raikas ja mausteinen.

Katso myös tuoksumyyjä Irmeli Sokan vinkit kuinka käytät hajuvettä oikein.

comments powered by Disqus