Tallink Siljan hyväntekeväisyys kantaa vastuuta merestä ja ihmisistä

Tallink Silja on tehnyt useita vuosia hyväntekeväisyyttä erilaisten kumppaneiden kanssa. Yhtiö pyrkii täyttämään tehtävänsä ympäristöä kunnioittaen, vastuullisesti, eettisesti oikein sekä sosiaalisesta vastuusta huolehtien. Lapsiperheet ovat yksi tärkeä kohderyhmä ja kumppanuudet keskittyvätkin pitkälti lapsiperheiden tukemiseen eri keinoin.

Hope ry

Yhtiö on ollut jo kuusi vuotta mukana Lastenklinikoiden Kummit ry:n toiminnassa. Vuoden 2017 marraskuussa yhtiö lahjoitti Tays Keskussairaalle 50 000 euroa lasten ja nuorten klinikalle hoitovälineistön hankintaan. Kuuden vuoden aikana yhtiö on lahjottanut Kummeille jo 300 000 euroa.

Joululahjoja Hope ry:n kanssa

Hope ry toimii vähävaraisten perheiden hyväksi tavoitteena tehdä lasten arjesta parempi. Hope jakaa lapsille ja nuorille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä tukea harrastuksiin ja vapaa-ajan elämyksiin. Tässä toiminnassa laivayhtiö on aktiivisesti mukana.

"Tämän vuoden joulukampanjamme oli vuoden aikana Hope ry:n kanssa toteutettujen aktiviteettien huipentuma. Kampanjan tavoite oli, että jokainen vähävaraisen perheen lapsi saisi edes yhden joululahjan", kertoo viestintäjohtaja Marika Nöjd Tallink Siljalta.

Tallink Silja haastoi asiakkaita osallistumaan ja tuomaan lahjoja matkamyymälöihin ja terminaaleihin. Kampanjasivuilla julkaistiin lasten laatima lista suosituimmista lahjatoiveista. Myös Tallink Siljan henkilökunta toteutti lasten toiveita ostamalla esimerkiksi Legoja, lahjakortteja, leluja ja askarteluvälineitä. Hope ry toimitti näin kerätyt lahjat jouluksi perille.

Lisäksi yritys auttoi kolmea vähävaraista perhettä antamalla heille lahjaksi koko joulun. Lahjoituksen perhe saattoi käyttää harkintansa mukaan. Kaikki perheet halusivat ensisijaisesti varmistaa lapsille toivotut joululahjat, jotka Tallink Silja toimitti perille. Muita lahjoituksen käyttökohteita olivat ruoka ja joulukoristeet.

Itämeren hyväksi toimiva WWF Suomi on luonteva yhteistyökumppani Tallink Siljalle. WWF ja laivayhtiö ovatkin tehneet jo vuosia monissa projekteissa hedelmällistä yhteistyötä Itämeren parhaaksi.

comments powered by Disqus