Parasta laivalla

”Minusta parasta laivalla on sen henkilökunta. He ovat aina ystävällisiä, kivoja ja auttavaisia. He myös tietävät paljon laivasta. Heiltä voi aina kysyä kaikenlaista.” Ninni 11 v. 

”Minusta parasta laivalla on Tax Free Superstore -kaupan valikoima. Erityisesti pidän karkkipussien isosta koosta. Maista ei saa samaa kuin laivalta. Isot suklaapatukkapussit on ihan parhaita. Hinnat on minusta kohtuulliset.” Pinja 13 v.

”Parasta laivalla on hyvä ruoka ja se että saa istua valmiiseen pöytään ja nauttia. Hyvä seura kruunaa illallisen. Happy Lobsterin hummeririsotto vei kielen mennessään!” Irja 70 v.

”Parasta laivalla oli Marko Vainion Divet –show. Hän on hyvin vaikuttava esiintyjä. Oli ällistyttävää kuinka yksi ihminen pystyi täyttämään koko Atlantis Palacen lavan. Yleisö viihtyi.” Sirkka 49 v.

”Parasta laivalla on yhteinen aika omien läheisten kanssa; se että voi syödä hyvää jonkun muun laittamaa ruokaa ja olla vaan yhdessä ilman kiirettä jonnekin.” Pirjo 68 v.

”Parasta laivalla on yhdessäolo. Kukaan ei pääse kovin pitkälle karkuun. Nettiyhteyskään ei ihan joka hetki toimi; se tekee hyvää varsinkin perheen teineille.” Sirpa 47 v.

comments powered by Disqus