Kirjoita meritarina ja voit voittaa risteilyn!

Olitko unohtumattomalla risteilyllä tai mieleenpainuvalla matkalla? Kirjoita laivamatkastasi Meritarina ja lähetä se kuvineen meille osoitteeseen clubone.social@tallinksilja.com. Raatimme valitsee joka kuukausi parhaat tarinat, joiden joukosta arvotaan kunkin kuukauden voittaja. Voittajatarina julkaistaan Club One Socialissa, lisäksi voittaja saa risteilylahjakortin. 

Lue lisätiedot ja säännöt alta. Lähetä tarinasi meille vaikka heti! 

MERITARINOITA-ARVONTA

Arvonnan järjestäjä ja rekisterinpitäjä
Tallink Silja Oy, Tyynenmerenkatu 9, 00220 HELSINKI, jäljempänä "Järjestäjä".

Kampanja-aika
14.7.2016 9:00 – 30.9.2016 klo 23:59

Kuinka osallistua arvontaan
Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Tallink-konsernin työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään sekä Tallink-konsernin palveluiden jälleenmyyjiä.

Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla laivamatkastaan Tallink Siljan aluksilla ja lähettämällä tekstin ja kuvia osoitteeseen clubone.social@tallinksilja.com. Joka kuukausi raatimme valitsee kolme parasta kertomusta ja niiden joukosta arvotaan Club One Socialin Meritarinoita-osiossa julkaistava meritarina. Julkaistut tarinat palkitaan risteilylahjakortilla.

Palkinnot ja voittajien julkistaminen
Tallink Siljan Club One -ja some-tiimeistä koostuva raati valitsee kunkin kuukauden parhaat tarinat ja arpoo niiden joukosta julkaistavat kertomukset. Voittajatarinat julkaistaan Club One Social -palvelussa. Julkaistujen meritarinoiden kirjoittajille ilmoitetaan sähköpostitse ja lähetetään postitse risteilylahjakortti kirjoittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkitsemme parhaat kirjoittajat kuukausittain.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista julkaistujen tarinoiden kirjoittajien nimet markkinoinnissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkinto ja sen lunastaminen
Palkintona on Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, sisältäen laivamatkat A-luokan hytissä (max. 4 hlöä). Palkintoristeilyn viimeinen mahdollinen matkustuspäivä on 22.12.2016 ja matkavaraus on tehtävä kyseiseen päivään mennessä. Risteilyn ajankohta perustuu saatavuuteen kyseisellä lähdöllä. Huomioithan, että joillakin lähdöillä saatavuus voi olla rajoitettu. Palkinto ei ole voimassa erikoislähdöillä, eikä ajalla 24.6.–8.8.2016. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa. Järjestäjä ei vastaa muista palkintoon liittyvistä kuluista, kuten matkoista lähtösatamaan. Matkaan ja varaukseen sovelletaan järjestäjän kuljetusehtoja ja hyvä tietää -ehtoja: http://www.tallinksilja.fi/hyva-tietaa. Tallink Siljan ikärajasäännön mukaan alle 18-vuotiaan tulee matkustaa aikuisen seurassa. http://www.tallinksilja.fi/ikasaanto 

Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Kampanja-aineiston käyttö
Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa arvontaan osallistuneita sisältöjä omissa sosiaalisen median kanavissaan, uutiskirjeissään ja verkkosivuillaan. Osallistumalla kampanjaan ja lähettämällä Tallink Siljalle tekstinsä ja kuvansa arvontaa varten osallistuja myöntää järjestäjälle kaikki oikeudet julkaisemansa sisällön käyttöön näissä ehdoissa kuvatulla tavalla.

Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on kaikki oikeudet arvontaa varten lataamansa sisällön julkaisemiseen, käyttöön ja oikeuksien edelleen luovuttamiseen näissä säännöissä todetulla tavalla, mukaan lukien mm. asianmukaiset suostumukset aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistuja vastaa sisällöstä, jolla hän osallistuu arvontaan sekä sitoutuu korvaamaan järjestäjälle aiheutuvat kulut ja kustannukset, joita voi aiheutua, jos aineisto tai sen käyttö loukkaa jonkun kolmannen tahon oikeuksia.

Osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä. Järjestäjällä on oikeus hylätä epäasialliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset.

Tietosuoja
Järjestäjä kerää osallistujista arvontaa varten tarpeelliset tiedot joita käytetään vain tämän arvonnan tarkoituksia varten. Arvonnan jälkeen tiedot hävitetään.

Muuta
Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Valinnat ovat lopullisia eikä tuloksesta voi valittaa.

Flockler ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavoin eikä se liity siihen mitenkään. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Flocklerin kaikesta vastuusta tähän kampanjaan liittyen.

comments powered by Disqus