Megastarin parhaat

Megastar on uuden ajan upea matkustaja-alus – ympäristöystävällinen, valoisa, avara, viihtyisä ja erittäin toimiva.

Kun Megastaria suunniteltiin, kuunneltiin tarkasti millaisia toiveita matkustajilla olisi. Mitä uudella laivalla tulisi ottaa huomioon ja mitkä asiat tekisivät laivasta erityisen viihtyisän ja toimivan? Monet merimatkan sujuvuuteen vaikuttavat seikat on nyt toteutettu näiden toiveiden mukaisesti.

Viihtyisyyttä luovat avarat aulatilat ja kulkuväylät, kauniit uniikit matot ja tekstiilit sekä upeat valaisimet ja kalusteet. Jokainen nurkka laivassa on perinpohjaisesti mietitty ja henkii laatua ja tasokkuutta.

Megastarilla toimivuutta edustavat erilaisiin tarpeisiin suunnitellut Lounge-tilat, monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja sekä Itämeren suurin ostoskeidas, josta pääsee suoraan autotalliin viemään ostoksensa autoon jo matkan aikana.
Megastar liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä kolme kertaa päivässä.

Lähdöt Helsingin uudesta Länsiterminaalista 10.30, 16.30 ja 22.30. Paluu Tallinnasta 7.30, 13.30 ja 19.30.

Lukittavat kaapit

Haluaisitko kierrellä laivalla, tehdä ostoksia tai ruokailla rauhassa ilman, että joudut raahaamaan mukanasi painavia matkatavaroita? Jätä reput, laukut ja päällysvaatteet säilytykseen lukittavaan kaappiin. Kaappeja on runsaasti Megastarin 9. kannella aivan Sitting Loungen välittömässä läheisyydessä. Kaapit toimivat 50 sentin ja 1 ja 2 euron kolikoilla, ja yksi säilytyskerta maksaa 2 tai 3 euroa. Nappaa avain mukaasi, ja olet vapaa tavaroiden raahaamisesta!

Ravintolat

Erilaisia ravintoloita ja kahviloita on Megastarilla peräti seitsemän. Fast­Lanelta poimit mukaasi jotakin pientä itsepalveluperiaatteella, kun taas Chef’s Kitchenissä voit viettää koko matka-ajan nauttimalla herkullisen monen ruokalajin à la carte -aterian. Delight buffet tarjoaa perinteisiä noutopöydän herkkuja ja pikaruokanälän taltuttaa BURGER KING -hampurilaisravintola. Sea Pubissa nautit tuopillisen ja Victory Barissa voit juomaa siemaillessasi samalla seurata urheilulähetyksiä.

Lounget

Kahden tunnin matkalla ei yleensä tarvita hyttiä, mutta sitäkin viihtyisämpiä oleskelu- ja seurustelutiloja. Kansipaikka on edullinen valinta, joka sisältää maksuttoman pääsyn Sitting Loungeen eli istumasalonkiin. Comfort Lounge tarjoaa miellyttävän tavan matkustaa virvokkeita siemaillen ja päivän lehteä lukien. Business Loungessa on ruoka- ja juomatarjoilu, joten se sopii mainiosti esimerkiksi liikematkustajille. Ammattiautoilijoille on varta vasten heille suunniteltu Drivers Lounge, jossa voi levähtää.

Quick shopping

Megastarilla on käytössä Q-Shopping-palvelu. Näin se käy: rekisteröi laivaannousu- tai Club One -korttisi kortinlukijassa. Ota mukaasi shoppailukierrokselle lukulaite, johon syttyy valo. Skannaa jokaisen valitsemasi tuotteen viivakoodi lukulaitteeseen painamalla +-painiketta. Lopetettuasi ostoskierroksen aseta skannauslaite kassojen luona olevalle laiteseinälle. Valitse vapaa Q-Shopping-kassa ja rekisteröi laivaannousu- tai Club One-korttisi uudelleen. Maksa ostokset pankki- tai luottokortilla. Kätevää!

Lastenhuone

Pienille lapsille eli 0–7-vuotiaille on ­Megastarilla oma kirkkain värein sisustettu lastenhuone. Siellä on muun ­muassa pieni liukumäki, rakennuspalikoita, monenlaisia leluja, pehmoja ja duploja sekä erillinen huone, jossa voi pelailla tietokonepelejä. Lastenhuoneeseen pääsee kulkemaan FastLane-ravintolasta, jonne isä ja äiti voivatkin jäädä vaikka kahville, sillä sieltä on kuva­yhteys lastenhuoneeseen. Huoneen ulko­puolelle voi myös jättää parkkiin pikkulasten vaunut tai rattaat.

Pistokkeet

Aina sama ongelma – puhelimen tai läppärin akku on loppumaisillaan, eikä matkalaturia tietenkään ole mukana. Megastarilla on tämäkin pieni mutta tärkeä seikka otettu huomioon. Latauspisteitä on todella paljon, toista tuhatta! Katso ympärillesi ja lähettyviltäsi todennäköisesti löytyy vapaa pistorasia. Riittää siis, että mukanasi on lataus­johto. Latauspisteiden lisäksi nykyajan digitarpeet tyydyttää langaton lähi­verkko – Megastarin kaikilla kansilla nimittäin toimii wifi!

comments powered by Disqus