Megastar: Palvelut makusi mukaan

Megastar

Matkustajat ovat toivoneet sujuvaa, nopeaa ja rentouttavaa matkustamista. Toiveissa on ollut myös lisää istuma­paikkoja ja oleskelutilaa sekä vaihto­ehtoja matkustus­tapoihin.

Megastar

Monta tapaa matkustaa

Millainen tarve, sellainen matka! Megastarilla on monta erilaista tapaa matkustaa.

Matkasta voi nauttia pystypöydässä läppäriä naputellen, loungessa löhöillen tai vaikka lasten kanssa leikkihuoneessa peuhaten. Latauspisteitä on toista tuhatta ja WiFi löytyy joka kannelta.

Hyttejä laivassa on aiempaa vähemmän, mutta Lounge-tiloissa on yli 700 istumapaikkaa.

Kansipaikka on edullinen valinta, joka sisältää maksuttoman pääsyn Sitting Loungeen eli istumasalonkiin, jossa voi vaikka lukea rauhassa. Comfort Lounge on niille, jotka haluavat matkaltaan ripauksen enemmän: omaa rauhaa, virvokkeita ja päivän lehden. Ylellinen Business Lounge ruoka- ja juomatarjoiluineen on liikematkustamisen standardi. Lisäksi ammattiautoilijoille on innovatiivinen, varta vasten heille suunniteltu Drivers Lounge, jossa voi kahden tunnin matkan aikana muun muassa levähtää ja saunoa.

Megastar

Monenlaisia makuja

Megastarilla saa ruokaa nopeasti tai hitaasti – erilaisia ravintoloita ja kahviloita on peräti seitsemän.

Fastlane on ravintola, joka kannustaa asiakkaita: ”Ota mitä vain ja syö missä vain”. Voit siis napata tarjottimellesi nopeasti ja helposti kaikkea herkullista ja nauttia niistä sitten rauhassa missä haluat. The Chef’s Kitchen tarjoaa kahden tunnin herkullisen makumatkan à la carte -ravintolassa, kun taas Victory­ bar on yhtä kuin rennoin tapa ylittää Suomenlahti – esimerkisi urheilulähetyksiä seuraten. Delight buffet tarjoaa perinteisen buffetin ja Sea Pubissa nautit virkistävän tuopillisen.Hampurilaisravintola BURGER KING® pitää huolen, että myös hampurilaisen ystävien nälkä talttuu. Laivan kahveihinkin on panostettu, ja sekä suodatinkahvia että erikoiskahveja on saatavilla laivan jokaisesta ruokapaikasta.

Luonnollista liikkumista

Megastarin kulkureitit on suunniteltu niin, että liikkuminen laivalla tuntuu yllättävän luonnolliselta. Ei pullonkauloja, ei odottelua, vaan mutkatonta oleilua.
Suunnittelufilosofian voi kiteyttää yhteen sanaan: selkeys. Ei enää pitkiä käytäviä, vaan yhtä avointa tilaa. Kun astut sisään laivaan, saavut X-kirjaimen muotoiseen keskipisteeseen, josta on helppo suunnata sinne minne haluaa – kaupoille, ravintoloihin ja kahviloihin, loungeen tai vaikka puutarhaan.

Megastar

Tunnelmaa ja tyyliä

Megastarilla on kiinnitetty huomiota erityisesti siihen, miltä asiat näyttävät ja tuntuvat. Lasia on käytetty runsaasti, mikä antaa valon virrata läpi tilojen. Traveller Superstore loistaa upeissa väreissä ja ravintoloista näkee pitkälle horisonttiin.
Megastarilla tyylikkyys ja kodikkuus lyövät kättä. Upeat villaiset matot on suunniteltu varta vasten tänne. Kalusteissa on käytetty oman suunnittelun lisäksi myös tunnettujen suunnittelijoiden laadukkaita pöytiä, tuoleja ja valaisimia. •

comments powered by Disqus