Tallink Siljalta Hopen asiakasperheille risteilyjä ja muuta apua

Tallink Siljalla tuemme Hope-yhdistyksen toimintaa erilaisin tempauksin ja projektein sekä lahjoittamalla yhdistykselle 50 000 euroa Suomi 100 -yrityslahjana. Hopen kautta apu - ja siten ilo - päätyy vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille. Kevään aikana aloitimme myös kampanjan, jolla mahdollistamme Hopen asiakasperheiden irtioton arjesta risteilyn merkeissä. On ilo auttaa ja tehdä todeksi unelmaa siitä, että kaikilla lapsilla olisi Suomessa mahdollisuudet hyvään arkeen.

Kuvalähde: Tallink Silja

Vuoden 2017 aikana tarjoamme yhteensä 20 perheelle mahdollisuuden viettää perheen yhteistä vapaa-aikaa Silja Linen risteilyllä. Risteilyelämys sisältää myös ruokailut ja kylpyläkäynnin laivalla. VR tarjoaa matkat lähtösatamiin, Helsinkiin tai Turkuun kunkin osallistuvan perheen valinnan mukaan. Ensimmäisenä reissuun ennättäneet perheet ovat olleet erittäin tyytyväisiä matkaansa ja on siten hienoa saada tarjota risteilyjä seuraavillekin lähtijöille:

”Todella suuri kiitos Hopelle, Silja Linelle ja VR:lle. Teidän ansiosta saimme viettää ikimuistoisen loman. Meidän lapsille tämä oli ensimmäinen risteilyreissu ja junamatkakin nuorimmaiselle uusi jännittävä kokemus. Naurua ja iloista mieltä riitti koko loman ajan, vaikka väsymys painoikin välillä. Laivalla riitti puuhaa, käytiin moneen kertaan läpi kaikki kaupat, tanssittiin discossa, uitiin pallomeressä ja sukellettiin porealtaissa. Ruokakin oli herkullista. Aivan uskomaton matka, vielä kerran iso kiitos tästä mahtavasta kokemuksesta, jonka tulemme muistamaan ikuisesti.”
Perhe Mikkelistä

”Saimme upean mahdollisuuden toteuttaa koko perheen loman, kun pääsimme matkustamaan junalla ja laivalla. Laiva oli upea, nautimme ohjelmasta ja ruoasta ja pääsimme pistäytymään Tukholmassa. Lapsille riitti tekemistä ja Harri Hylje oli ihana. Sydämelliset kiitokset koko laivan henkilökunnalle, teitte reissustamme täydellisen. Tästä riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa.”
Perhe Kokkolasta

Maalis- ja uudelleen huhtikuussa joukko tallinksiljalaisia kävi Hopen varastolla purkamassa, lajittelemassa ja järjestelemässä lahjoituksina tulleita vaatteita ja tavaroita. Huhtikuun tempaukseen liittyi myös konttorilla järjestetty henkilöstön vaate- ja tavarakeräys, jonka myötä Hopelle ajeltiin autot säkkejä pullollaan.

Kuvalähde: Tallink Silja

Hopen tavaravarastosta vähävaraiset ja äkillisen kriisin kohdanneet perheet saavat käydä hakemassa tarvitsemiaan hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita, kuten leluja, urheiluvälineitä ja kodintekstiilejä.

Kuvalähde: Hope

Myös Tallinkin Duty Free -osasto on lahjoittanut Hopelle mm. käyttämättömiä mukeja, pyyhkeitä, jalkapalloja jne. Tavaralahjoitusten lisäksi Hope tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja mahdollistaa vapaa-ajan elämyksiä, kuten elokuvakäyntejä, ja nyt siis myös uudenlaisena kampanjana Silja Linen risteilyjä.

Myös Tallink Siljan lahjoitussumma, 50 000 euroa, käytetään hyvin konkreettiseen apuun eli esimerkiksi harrastusten ja vapaa-ajan virkistystoiminnan mahdollistamiseen. Tämän lisäksi rahasummalla saadaan hankittua vähävaraisille lapsille sellaisia vaatteita ja tuotteita, joita Hope-yhdistys ei saa kerättyä kierrätyksen kautta.

Kuvalähde: Hope

Hopesta, vapaaehtoistyöstä sekä Tallink Siljan lahjoituksesta voit katsoa ja kuulla lisää alkuvuonna julkaistusta videosta >> Toivon päivänä 4.6.2017 Hope haluaa muistuttaa nuorten unelmien ja toiveiden tärkeydestä sekä siitä, että vähävaraisten nuorten toiveiden toteuttamiseen tarvitaan jokaisen apua. Kun on tahtoa, on toivoa – mikä on sinun tapasi auttaa?
Tutustu Hopen toimintaan ja välitä sinäkin >> 

comments powered by Disqus