Saaristoristeilyllä aamusta iltaan

Saaristoristeily

Vilkuta aamulla hyvästit Turulle, nauti minilomasta merellä ja illalla olet taas kotisatamassa. Saaristoristeily on oiva tapa nauttia kiireettömästä päivästä keskellä kaunista saaristoa. Satoi tai paistoi, laivalla riittää tekemistä koko päiväksi.
Aamiainen tai brunssi antaa hyvän startin päivään. Aamupalaa nauttiessa on aikaa ihastella Galaxyn ikkunoista Ruissalon vanhoja pitsihuviloita, kalliosaaria, veneitä ja sinistä merta. Kun vatsa on täynnä, jaksaa loppupäivän tanssia, shoppailla ja pelata bingoa.

Saaristoristeily


Saaristoristeilyllä herkuttelet mennen tullen. Sekä Galaxylla että Baltic Princessillä on Suomen parhaaksi kala- ja äyriäis-ravintolaksikin valittu Happy Lobster, kesäksi tarjontaansa uudistanut Buffet ja Grill House, joka tarjoaa Itämeren parhaat Angus-härkäpihvit. Tavolátassa nautitaan italialaiskeittiön herkkuja tai laivalla itse valmistettuja maukkaita pizzoja sekä ostetaan ROI-tuotteita vaikka kotiin viemisiksi.

Laivalla lapsia viihdyttävät ammattitaitoiset leikittäjät eli aktivaattorit. He järjestävät lapsille paljon hauskaa ja vaihtelevaa ohjelmaa, kuten suunnistus- ja piirustuskilpailuja ja kasvomaalausta. Isommille lapsille järjestetään lisäksi komentosiltavierailu. Pienet lapset viihtyvät leikkihuoneen pallomeressä.
Muumipeikko ja Harri Hylje viihdyttävät lapsia viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Ja tietysti heitä pääsee myös halaamaan.

comments powered by Disqus