Myöhäinen brunssi laivalla

Onko aamiainen laivalla mielestäsi liian aikaisin? Nyt ei haittaa, jos nukut ohi aamiaisajan, sillä voit nauttia rauhallisesta brunssista ­aamiaisen ja lounaan välillä Baltic Princessin Happy Lobsterissa.

Brunssi Baltic Princessillä

Brunssi pöytiin tarjoiltuna

Aloita päiväsi kiireettömästi nauttimalla lasi kuohuvaa ja hyvää ruokaa. Samalla voit ihastella merimaisemia ja Tukholman saaristoa upeine mökkeineen ja huviloineen. Pöytiin tarjoilu tekee aamustasi entistä vaivattomamman.
Baltic Princessin brunssi tarjoaa monenlaisia herkkuja. Leipäkori leikkeleineen sopii mainiosti yhdessä jaettavaksi. Näyttävältä kivilautaselta löytyy kolmea eri juustoa ja leikkelettä sekä muun muassa kylmäsavulohta, ankanmaksapateeta, marinoituja katkarapuja ja mätimoussea.

Vegaaniruokaa tarjolla aiempaa enemmän

Uutuutena valikoimassa ovat laivan keit­tiössä valmistuvat soija- ja kauramaitoon tehdyt vegaaniset tuorepuurot sekä raikkaat marja- ja ­vihersmoothiet. Vitriinissä on lisäksi luonnon­jugurttia, tuorehedelmäsalaattia ja granolaa.
– Erikoisruokavaliot on huomioitu laivan kaikissa ravintoloissa. Gluteenittomia, maidottomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, ja myös vegaaniruokaa on tarjolla aiempaa enemmän, kertoo keittiömestari Hannu Taipale.
Lämpimissä lautasissa on tarjolla toivottu perinteinen englantilainen ­aamiaislautanen, joka koostuu hirvichorizosta, mini­braatvursteista, pavuista ja kananmunasta. Muita vaihtoehtoja ovat sitruunarisotto, härän lehtipihvi sekä rikkaat ritarit eli maitoon kastettua ja voissa paistettua tuoretta pullaa hillon ja kermavaahdon kera.
Brunssin kruunaavat erikoiskahvit ja jälkiruokavalikoima macaronseineen ja tiramisuineen.

Puolen päivän jälkeen herääville laivan tavintoloissa on tarjolla lounas.

 Brunssi Baltic Princessin Happy Lobsterissa klo 10.30–12. Varaa etukäteen edullisempaan hintaan 28 €/aikuinen ja 15 €/lapsi 1–17 v (laivalla 30 €/aikuinen ja 18 €/lapsi 1–17 v).

comments powered by Disqus