Miten ostaa uusi hajuvesi?

Näin ostat hajuveden

Tutustu runsaaseen valikoimaan laivalla, ja anna tuoksun kehittyä iholla rauhassa! Hajuvedet tuoksuvat eri ihmisillä erilaisilta, joten älä osta uutta hajuvettä sokkona.

  • Uutta hajuvettä ei koskaan kannata ostaa hetken mielijohteesta, sillä tuoksun kehittyminen iholla vie aikaa.
  • Tuoksu vapautuu klassisesta parfyymistä kolmessa vaiheessa. Ensin tulee kevyt ja nopeasti haihtuva latvatuoksu. Noin vartin kuluttua voi nuuhkia rikasta ja täyteläistä runkotuoksua. Lopulta, parin tunnin jälkeen, tulee esiin hajuveden syvä pohjatuoksu, joka voi säilyä iholla jopa vuorokauden.
  • Ihon lämpö aktivoi tuoksun kehittymistä – siksi hajuvettä tulisi suihkuttaa kaupassakin aina suoraan iholle. Mutta mihin kohtaan kehoa? Sillä ei ole väliä, kunhan ei suihkauta tuoksua korvan taakse – sinne kertyy rasvaa, mikä voi muuttaa tuoksua.
  • Ihon rasvaisuudesta johtuen sama hajuvesi voi myös tuoksua kaverin iholla tyystin erilaiselta kuin omalla. Markkinoilla myydään myös niin kutsuttuja lineaarisia tuoksuja, joiden kohdalla ostopäätöksen voi tehdä nopeastikin. Niiden tuoksu ei muutu lämmön vaikutuksesta, joten niitä voi suihkuttaa ihon sijasta myös vaatteisiin.

Täältä löydät vinkkejä, kun mietit, millaisen uuden tuoksun haluat.

Katso videolta, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostat tuoksun.

comments powered by Disqus