Koko perhe merille

Skidit Risteily
Skidit Risteily on sekä pienten että vähän isompien lasten mieleen. Ja aikuisillakin on hauskaa!

Kesä laivalla täyttyy kivasta tekemisestä ja hienoista elämyksistä! Huippuesiintyjät, hauskimmat puuhat ja maistuvimmat herkut takaavat ikimuistoisen miniloman koko perheelle.

Tllinkin ja Silja Linen laivoilla on jokaisella risteilyllä kivaa tekemistä koko perheelle. Kesällä kaikkien risteilylaivojen kokoustilat muuttuvat nimittäin lasten leikkitiloiksi, Summer Centereiksi. Luvassa on leluja, piirustusmahdollisuuksia, tietokonepelejä ja monenlaista ohjelmaa eri-ikäisille lapsille.­ Leikkitiloista uusin löytyy tuliterältä Megastarilta.

Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Galaxylla ja Baltic Princessillä lapsia viihdyttävät kevätkaudella viikonloppuisin ja 2.6. alkaen päivittäin lasten suosikit Harri Hylje ja Muumipeikko. Loma-aikana laivalla on myös lasten leikittäjiä, aktivaattoreita, keksimässä kaikille halukkaille mukavaa ajanvietettä.

Eikä pidä unohtaa vesileikkejäkään! Silja Symphonylta, Silja Serenadelta ja Europalta löytyvät myös monien perheiden suosimat kylpyläosastot. Sauna Beach- ja Sunflower Oasis -kylpyläosastoilla on myös lasten tarpeet ja toiveet otettu huo­mioon. Tervetuloa vaikkapa Silja Symphonylle nauttimaan isommasta lastenaltaasta ja vesiliukumäestä!
 

Laivalla tietysti myös herkutellaan hyvällä ruualla. Itämeren notkuvissa pöydissä on pikkuväellekin tarjolla monenlaista maistuvaa. Ravintoloista vastaava Matti Jämsén toivottaa naperot tervetulleeksi esimerkiksi lasten seisoviin pöytiin.

– Grill Housen lastenpöydästä Europalta, Baltic Princessiltä ja Galaxylta löytyy vaikkapa spagettia jauhelihakastikkeella, lihapullia ja ranskalaisia, paistettua kanaa ja uunilohta. Jälkiruokina tarjolla on erilaisia karamelleja, jäätelöä ja lettuja hillolla. Baltic Princessin ja Galaxyn Tavolàtan valikoimassa taas on monien muiden herkkujen lisäksi tarjolla esimerkiksi pitsaa ja grillattua naudanlihapihviä, katkarapuja ja nachoja salsan kera. Jälkkärinä herkutellaan kakuilla ja jäätelöllä.

Lasten ja perheiden toiveet on tietysti huomioitu myös muissa ravintoloissa. Fast Lane- ja Mundo-ravintoloissa on pikkuväelle tarjolla esimerkiksi lasten hodari ja hampurilainen, sekä kestosuosikki lihapullat ja muusi. Uudelta lastenlistalta löytyy esimerkiksi grillipihvi maustevoilla ja ranskanperunoilla, juustohampurilaista tai paistettua lohta.

Huippuartistit valtaavat lavan 

Lasten Festareita vietetään Itämerellä monta kertaa kesässä! Mukana on huippu­esiintyjiä ja takuuvarmasti hauskaa koko perheelle. Helsinki–Tukholma-välillä kaikilla risteilyllä nähdään kesäkuun alusta elokuun loppuun asti Up Leons -ryhmän katutaiteilijoita ja akrobatianumeroita.

– Europan kesään puolestaan kuuluu 5.6.–12.8. koko perheelle suunnattu Bubbles-show. Saippuakuplataiteilija tekee laivalla näyttäviä shownumeroita, Tallink Siljan viihdepäällikkö Erkki Kartano vinkkaa.

Baltic Princessille Turku–Tukholma-reitille saapuu kesäkuun alussa todellinen megastara, kun lavalle nousee kevään kiivaan ulkomailla kiertämisen jälkeen huippusuosittu Isac Elliot. Keikka sisältyy risteilyyn, joka lähtee Turusta 5.6. Isac Elliot heittää keikan risteilyn paluumatkalla 6.6. Juha Ruusunen Sony Musicilta lupaa huikean shown, jonka aikana kuullaan muun muassa uunituore sinkkujulkaisu ja tiiviissä radiosoitossa menestyneitä Mikael Gabrielin kanssa tehtyjä suomenkielisiä kappaleita. 

Tällä risteilyllä yleisöä todella hemmotellaan popmusiikin huippunimillä, sillä menomatkalla 5.6. esiintyy elokuussa 2016 esikoisalbuminsa julkaissut ja sittemmin jokaisella biisillään kulta- tai platinarajan ylittänyt Lucas yhtyeineen.

– Lucas on kovassa nosteessa ja biisit soivat tiiviisti radiossa. Keikalla kuullaan varmuudella ainakin tuore sinkku Nälkä, Ruusunen vinkkaa.

Kaikenikäisten tanssijalat saa taatusti vippaamaan myös 6.6. laivaan astuva Saara Aalto. Luvassa on musiikin lisäksi paljon muutakin kivaa X Factorissa hurmanneen tähden seurassa.

– Saaralla on melkoinen vuosi meneillään. Briteissä tehty X Factor -kiertue esitteli hänet sadoille tuhansille katsojille ja kevään Hartwall Areenan show 15.4. möi loppuun huikeat 13 500 lippua. Saara tuo laivalle saman bändin ja shown, todellisen maailmanluokan meiningin! Illan pääkeikan jälkeen on seuraavana päivänä luvassa aivan erityinen akustinen keikka ja fanitapaaminen, jota ei kannata missata, Ruusunen kertoo.

Loistoviihdettä lasten makuun 

Kesäkuun alussa risteillään huippusuosittu Skidit Risteily, jossa on juontajana ja esiintyjänä mukana Talentista tuttu vatsastapuhuja Sari Aalto simpanssinsa Anssin kanssa. Skidit Risteilyn ja maissa toteutettavan kaupunkifestivaali Skidit Festareiden tuot-taja Aino Heikkinen kertoo, että silloin laivan valtaa aivan mahtava meininki! Risteilyllä seikkaillaan ja pidetään hauskaa, ja Sari Aallon kanssa risteilyvieraat pääsevät kurkistamaan vatsastapuhumisen saloihin.

– Odotan innolla tulevaa Skidit Risteilyä ja kohtaamisia lasten ja perheiden kanssa. Simpanssi Anssi ja minä nautimme Skidit Risteilyjen tunnelmasta, joka on aivan omanlaisensa – taianomainen, innostava ja seikkailuntäyteinen. Uskon, että tulemme jälleen saamaan paljon uusia, ihania tuttavuuksia ja hauskoja muistoja. Olemme suunnitelleet uusia ja jännittäviä juttuja. Mahtaakohan risteilyn päätteeksi laiva olla täynnä pieniä vatsastapuhujan alkuja?, Sari Aalto pohtii.

Skidit Risteily


Risteilyvieraat pääsevät myös maista tuttuun Skidit Diskoon, jossa jorataan mahtavan DJ:n ja uusimpien hittien tahtiin ja leikitään hauskoja diskoleikkejä. Luvassa on myös hohtomeikkausta. Skidit Risteilyn teemana on Suuri Kesäjuhla. Mukana puutarhajuhlatunnelmassa ovat myös muumit. Risteilyllä diskoillaan erityisissä merkeissä, nimittäin DJ:ksi saapuu aina maissa loppuun myydyn Skidit Diskon isä, seitsemän kertaa Suomen parhaaksi valittu DJ Orkidea!

– Reissulla ollaan kesäloman alkutunnelmissa ja juhannustaikojen aikaan valmistautuen. Risteilyllä päästään seikkailemaan myös laivan ulkotiloissa ja nauttimaan kesäsäästä hyvässä seurassa, Aino Heikkinen kertoo.

Lasten festarit

Baltic ­Princessillä
21.5. Hevisaurus
27.6. Hevisaurus
11.7. Ti-Ti Nalle
25.7. Hevisaurus
8.8. Muumi-risteily

Europalla
13.6. Hevisaurus
4.7. Taikuri Jari sekä Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu
18.7. Hevisaurus
2.8. Mimi ja Kuku sekä
vatsastapuhuja Sari Aalto

Tiesitkö että...

• Voit tilata lapselle etukäteen matkasängyn, potan tai sängynreunat veloituksetta. Tee tilaus myyntipalvelusta puhelimitse tai Internet-varauspalvelusta vähintään 24 tuntia ennen matkaa.

• Leikkihuoneissa on mikroaaltouunit lastenruuan lämmittämistä varten.

• Silja Serenadella ja Silja Symphonylla voi lainata lastenrattaita. Panttia (20 €/200 SEK) vastaan ne voi ottaa mukaan myös risteilyltä maihin.

Varaa matka

comments powered by Disqus