Harri Hylje viihdyttää

Harri Hylkeen tapaa laivalla varmimmin viikonloppuisin.

Silja Symphonyn Silja Land on leikkihuone, jonka suunnittelussa on kuunneltu lasten omia toiveita. Niinpä Silja Landisssa on kaksikin pallomerta liukuratoineen, on kiipeilypuita ja kiipeilyseinä, on pleikkahuone ja paljon legoja, joista saa rakennettua melkein mitä vain!

Leikinohjaajat pitävät huolen siitä, että lapsimatkustajat todella viihtyvät. He järjestävät lapsille monenlaista hauskaa tekemistä: piirustus- ja värityskilpailuja, askarteluja ja kuvasuunnistusta. Kaikkein hauskinta ovat kuitenkin kasvomaalaukset sekä Muumin, Pikku Myyn ja erityisesti Harri Hylkeen tapaaminen. Välillä leikkitäti leikittää ja laulattaa lapsia Muumi- tai Harri Hylje -diskossa, ja silloin meno yltyy aina ihan ylimmilleen.

Leikinohjaaja Niina nauttii siitä, että jokainen työpäivä on erilainen.

Nina Vilpponen on viihtynyt Silja Linen leikinohjaajana reilut 10 vuotta. Hän kertoo nauttivansa siitä, että jokainen työpäivä on erilainen. 

– Ja aina saa pitää hauskaa, hymyilee Nina.

Lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla, ja pienimmät leikkijät viihtyvätkin parhaiten, kun tuttu aikuinen on koko ajan näköetäisyydellä. Yli kouluikäisen lapsen voi kuitenkin jättää myös itsekseen leikkimään. Silloin lapselle annetaan huvipuistoista tuttu ranneke, jossa on vanhemman nimi ja puhelinnumero, josta tämän tarpeen tullen tavoittaa.

– Huippusesonkien aikana lapsia voi olla leikkihuoneessa paljon, mutta leikkimään kannattaa aina tulla iloisin mielin, kehottaa leikkitäti Nina.

comments powered by Disqus