Uusi Tallinn Card

Niina ja Sami Halonen sekä Taru Raappana ja Tuomas Helenius testasivat viime syksynä Tallinn Cardin kohteita ja käyttöä.

Kaupunkimatkustajan etukortti Tallinn Card ottaa nyt entistä paremmin huomioon vakituiset Tallinnan-kävijät sekä perheet, kertoo markkinointipäällikkö Mall Oja Tallinnan kaupungin matkailutoimistosta.

Perheystävällisempi linja näkyy siinä, että aikuisen kortilla­ kohteisiin pääsee ilmaiseksi myös kaksi alle 7-vuotiasta lasta. Lisäksi lasten Tallinn Cardin yläikärajaa on nostettu 14 vuodesta 17 vuoteen.

Uudistuksen myötä kortista on tehty kaksi erilaista pakettia. Tallinn Card PLUS sisältää ilmaisen sisäänpääsyn museoihin ja nähtävyyksiin sekä maksuttoman rajoituksettoman joukkoliikenteen, alennukset ja ilmaisen kiertoajelun.

Halvempi Tallinn Card sisältää muuten samat edut kuin PLUS-kortti, mutta kiertoajelu on pudotettu paketista. Uudistunut peruskortti on siis kalibroitu kätevämmäksi päiväristeilijöille ja Tallinnassa usein ramppaaville.

24 tunnin Tallinn Card maksaa aikuisilta 25 ja lapsilta 14 euroa. PLUS-kortti maksaa vastaavasti 36 ja 20 euroa.

tallinncard.ee, visittallinn.ee


Niina ja Sami Halonen sekä Taru Raappana ja Tuomas Helenius testasivat viime syksynä Tallinn Cardin kohteita ja käyttöä. Lue juttu tästä! 

comments powered by Disqus