Tallinnan uudet ravintolat 2018

Tallinnan ravintolat lisääntyvät ilahduttavaa tahtia, ja kaikenlaisen hyvän ruoan ystäville löytyy hyvä vaihtoehtoja. Muun muassa näistä uusista ravintoloista löydät hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.

Ravintola Nok Nok

Restoran Nok Nok

Nok Nok -ravintola tarjoaa Vanhassa kaupungissa hyvää thaimaalaista ruokaa, jonka maut ovat aitoja. Sisustus henkii tyylikkäästi thaitunnelmaa. Myös bisnesasiakkaat ovat ottaneet paikan omakseen. Ravintola järjestää myös kokkikouluja, jonka voi etukäteen varata omalle ryhmälle.

Osoite: Vana-Posti 7

Restoran Juur

Restoran Juur

Restoran Juur sijaitsee Ülemisten kaupunginosassa, historiallisessa Dvigatelin tehdasrakennuksessa. Ravintola Juuren ruoassa lautasella kohtaavat virolainen lähiruoka ja pientilojen tuotteet, pohjoismainen keittiö ja vuodenaikojen kierto.

Osoite: Valukoja 10 

Restoran Mon Repos

Restoran Monrepos

Ravintola Mon Repos sijaitsee Kadriorgin puiston laidalla vanhassa puuhuvilassa. Keittiöstä vastaa ravintola­ Tchaikovskyssa käyneille tuttu keittiömestari Vladislav Djatšuk. Yläkerrassa ravintola tarjoaa viiden ja seitsemän ruokalajin maistelumenuita. Ravintolan alakerta on hyvä vaihtoehto, kun haluat rennompaa bistroruokaa.

Osoite: Narva mnt 92

Parrot MiniBar

Parrot MiniBar -ravintola tarjoaa yllätyksellisiä pieniä annoksia maailman keittiöistä eteläamerikkalaisella twistillä. Tämä viidakkoa muistuttava kulinaristinen keidas sijaitsee lähellä Vanhankaupungin raatihuoneentoria. Illan päätteeksi voit halutessasi päätyä­ 1920-luvun henkiseen salakapakkaan vaatekaapin kautta.

Osoite: Vana-Posti 7

comments powered by Disqus