Tallinnan parhaat yökerhot

Rento ja houkutteleva tunnelma yhdistää näitä kolmea yökerhoa. Valmistaudu mahtavaan biletunnelmaan!

Kohvik Sinilind: Neuvostotunnelmaa esihipsterien tyyliin

Kohvik Sinilid

Kohvik Sinilind oli neukkuaikana kuuluisa Kinoliiton baari, johon pääsi vain elokuva-alan ammattikortilla tai suhteilla. Jotain vanhasta esihipsterimäisestä tunnelmasta on tallella, ja parhaimmillaan trendikkäät bileet jatkuvat aamuun asti. Retrotyylinen kahvila tarjoaa yöelämässä drinkkien lisäksi laadukkaita live-konsertteja, rennon ilmapiirin sekä edullista ja maukasta ruokaa.
• Osoite: Müürivahe 50

Club Münt: Edullisia juomia ja vauhdikasta menoa

Club Münt

Tähän keskustassa sijaitsevaan yökerhoon kannattaa suunnata erityisesti edullisten juomien perässä. Club Münt on bilehileiden mekka, mutta ei poikkea juurikaan vanhankaupungin yökerhoista. Paitsi hinta­tasoltaan.  Paikalliseen tapaan meno on villeintä viikonloppuna eikä klubiin kannata mennä ennen puolta yötä ikävystymään. Toisaalta naiset pääsevät sydänyöhön asti sisään puoleen hintaan vitosella. Auki klo 23-04.
• Osoite: Müürivahe 22

Levist Väljas: Juhli aamuun asti

Yökyöpeleiden viimeinen pysäkki on Levist Väljas, ja sinne joutunut on todellakin baarin nimen mukaisesti kuuluvuusalueen ulkopuolella. Tässä baarissa biletys alkaa, kun yökerhot suljetaan, ja juhliminen jatkuu aamunkoittoon. Kellarissa lymyävään legendaariseen jatkopaikkaan livahdetaan vaivihkaa kapeita kiviportaita pitkin.
• Osoite: Olevimägi 12

Katso Tallinnan parhaat olutravintolat!

comments powered by Disqus