Tallinnan parhaat brunssit

Aamu alkaa Tallinnassa leppoisasti, kun istahdat herkullisen brunssin ääreen. Tässä talven parhaat vinkit

Kohvik Sesoon brunssi

Brunssi Kalamajassa Sesoonissa

Moni suosittu ravintola Tallinnassa sijaitsee juuri Kalamajan alueella. Kohvik Sesoon Kalamajassa on parhaimmillaan juuri brunssipaikkana. Buffet vaihtelee viikoittain, mutta sisältää aina lämpimän keiton ja pataruoan.­ Kylmästä pöydästä voi poimia salaat­teja, liha-, kala- ja kasvisruokaa. Kukkarolle ystävällinen hinta on 12 euroa, 3–9-vuotiailta 6 euroa. Tehdasmaisen avara loft ja retrohuonekalut luovat konstailemattoman tunnelman. Sunnuntaisin klo 11–14 (ruokailu klo 16 asti).
• Kohvik Sesoon: Niine 11

 

Luomu- ja lähiruokaa brunssilla NOP-ravintolassa Kadriorgissa

Kadriorgin kaupunginosassa puutalossa sijaitsee kotoisa NOP, jonka nimi tulee sanoista Neighbourhood Organic Place. Tämä brunssi on oikeastaan kuin aamiainen. Mieleisensä­ brunssin voi koota listalta, joka sisältää kausituotteita ja eksoottisia­ vaihtoehtoja: kvinoa- ja tattaripuuroa, smoothieita, tabbulea ja kimchiä. Viehättävässä puu­talossa Kadriorgissa sijaitseva ravintola mainostaa luomu- ja lähiruokaa, jota voi ostaa myös mukaan. Arkisin klo 8–12 ja la–su 9–15.

• NOP: Köleri 1

Tallink Hotels brunssi

Sunnuntaibrunssi Tallink-hotelleissa

Tallinnan keskustassa tai Piritassa voi piipahtaa aamiaisen sijaan brunssille hotelliin. Tallink-hotellien sunnuntaibrunssin kruunaa prosecco, jota voi nauttia rajattoman määrän. 22 € maksava buffet sisältää runsaan tarjonnan viiriäisenmunista tuoresalaattiin ja ohukaisiin.
Brunssin voi valita myös juomavalikoimalla, johon kuuluu kuohuviinin lisäksi talonviini, olut ja siideri (27 €). Club One -kortilla 10 prosentin alennus, alle 13-vuotiaille ilmainen. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12–15.

 

comments powered by Disqus