Shoppailu: Tallinna osaa myös yllättää ja uudistua

Tallinna shoppailu biit record store

Tallinna alkaa olla monille tuttu, välillä voi tuntua, että liiankin tuttu. Ei huolta, sillä kaupunki uudistuu koko ajan, ja kiinnostavia kauppoja tulee lisää. Helene Vetikin blogista löydät uusia näkökulmia etenkin muotoiluun, muotiin ja taiteeseen. Kysyimme häneltä parhaat vinkit Tallinnassa shoppailuun.

Ostoksilla voi yllättyä

Shoppailu tallinnassa voi olla myös elämys. Tallinnan piilotettu jalokivi vanhassakaupungissa on art noveau -henkistä kotia muistuttava levykauppa Biit Me Record Store, (yllä) joka on vinyylilevyjen ystävälle täydellinen käyntikohde osoitteessa Viru 3, 3. kerros.

Mistä löytyy modernia designia ja käsitöitä?

Vanhankaupungin kyljessä, osoitteessa Estonia pst. 9 on Solaris keskus -niminen ostoskeskus, jossa sijaitsee muun muassa paikallista designia myyvä Estonian Design House. Kauppakeskuksen valikoimissa on tyylikästä ja modernia paikallista designia skandinaaviseen makuun. Tallinnan Vanhankaupungin alueelta löytyy paljon myös perinteisiä virolaisia käsitöitä myyviä kauppoja.

Shoppaile vintagea

Uudistuneella Baltian asematorin alueella, osoitteessa Telliskivi 62, sijaitsevat Sveta Bar ja Kopli Vintage. Ne toimivat yhdessä baarina ja retro- ja vintage­tuotteiden myymälänä.

Kopli Vintage


Ostosvinkit antoi Helene Vetik, joka on Tallinnassa asuva AD, joka hiljaittain nimettiin Vuoden designeriksi. Hän opettaa designia Viron taideakatemiass. Muodissa hän rakastaa eniten vintagea ja retroa. Helenen blogin löydät osoitteesta uustuus.ee.


 

comments powered by Disqus