Polttarit Europalla ja Tallinnassa, osa 2/5. Majoitus Tallinnassa

Tallinkilla on Tallinnassa neljä hotellia, joista voi sijainnin ja budjetin mukaan valita mieleisensä. Hemmottelua ja spa-palveluita tarjoavat sekä Tallink Spa & Conference että Pirita SPA Hotellit.

Tallink Spa & Conference Hotellin Aqua Spassa on mahtava saunamaailma jossa on voimakas ja mieto höyrysauna, turkkilainen höyrysauna, turkkilainen sauna eli hamam, suomalainen sauna ja lisäksi suomalainen sauna sekä miesten että naisten suihkutiloissa. Ryhmäsaunan voi erikseen varata enintään 12 henkilön seurueille.

Lue lisää Tallink Spa & Conference Hotellin hemmottelupalveluista. 

Tutustu Tallinkin hotellimatkoihin Tallinnaan. 

Tallink Spa & Conference Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel

Tallink Spa & Conference

Moderni kylpylähotelli, jossa viihtyvät niin lapsiperheet, hemmottelulomailijat kuin kokousasiakkaatkin.

Säästä: yöpyminen Europalla (C2) + Tallink Spa & Conference Hotellissa standard-huoneessa: 170 €/ 2 henkilöä = 85 €/ hlö.

Panosta: Laivamatka Shuttlella + yöpyminen Tallink Spa & Conference Hotellissa DeLuxe: 243 €/ 2 henkilöä = 121,50 €/ hlö.

Panosta: Tallink Spa & Conference Hotellin sviitit sijaitsevat 5. kerroksessa. Jokainen sviitti on sisustettu eri tyylillä: Arabian sviitti, French -sviitti, Cosmos -sviitti ja Metropolitan -sviitti. Sviitissä on kaksi huonetta. Sviittien hinnat alkaen noin 250 € (ilman laivamatkoja). 

Tallink Spa & Conference Hotellin sviitti
Tallink Spa & Conference Hotellin sviitti

Tallink Express
Edullinen ja pelkistetty majoitusvaihtoehto kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellin uusi ravintola Tempo on tunnettu lounaalla tarjolla olevasta keittobuffetistaan (Club One -kortilla 10 % alennus). Hotellista pääsee helposti vierailemaan myös viereiseen Aqua Spa –kylpylämaailmaan, sisäänpääsy 15 euroa/ hlö.

Säästä: Laivamatka Shuttlella + yöpyminen Tallink Expressissä standard-huoneessa: 140 €/ 2 henkilöä = 70 €/ hlö

Tallink City Hotel
Nykyaikainen business-luokan hotelli keskeisellä paikalla vain 5 minuutin kävelyetäisyydellä Vanhastakaupungista. Sopii sijaintinsa puolesta hyvin myös Kansallisooppera Estoniaan suuntaaville sekä ostosmatkailijoille.

Pirita SPA Hotel 
Suuri ja rauhallinen kylpylähotelli meren rannalla, jossa on laaja valikoima MediSpa- sekä hemmotteluhoitoja, hyvät ulkoilumaastot ja kesällä lähellä uimaranta.

Lisää hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja:
https://www.tallinksilja.fi/tallinna 
https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/suunnittele/majoitus 
 

comments powered by Disqus