Polttarit Europalla ja Tallinnassa, osa 1/5. Matkalla Tallinnaan

Helpoin ja luultavasti edullisin tapa toteuttaa yhden yön matka on lähteä 22 tunnin risteilylle Tallinnaan Europalla. Laivalta löytyy hyvän olon palvelut, spa, ruokapaikat, shoppailua, viihdettä, karaokea ja tietysti hyttejä monesta eri kategoriasta. Voit myös matkustaa Tallinkin pikalaivoilla nopeasti Tallinnaan ja yöpyä valitsemassasi hotellissa. Ja voit tietysti myös yhdistää risteilyn ja hotelliyön, jolloin olet matkalla vähintään kaksi yötä.

Hyvän olon palvelut Europalla

Säästä: Europan kauneushoitolasta voi varata minihoitoja alle 30 euron hintaan, kuten 25 minuutin hieronnan, parafiinihoidon käsille tai magnesiumöljyhieronnan jaloille.

Panosta: Hauska idea on tehdä myös morsius- tai juhlakampaus niin illallakaan ei tarvitse huolehtia onko tukka hyvin. Voit valita listalta myös vaikkapa ylellisen kasvo- ja kaulahoidon sekä digi-esthetique hieronnan 80 euron hintaan, tai esimerkiksi manikyyrin geelilakalla 40 euron hintaan. 

Lue lisää hoidoista. 

Säästä: Laivan spa-osastolla voit rentoutua porealtaissa ja saunoissa. Saunalipun hinta: Aikuiset 8 €, lapset 6-11 v 4 €, uima-asun vuokra 2 €.

Panosta: Voit myös varata porukallesi oman ryhmäsaunan. Tilaussaunat saunan koosta riippuen 40-170 €/ 1,5 h.

Europan Spa-osasto
Europan Spa-osasto

Säästä: Laivamatkojen hinnat vaihtelevat lähtöpäivän, ajankohdan ja hyttiluokan mukaan, mutta esimerkiksi neljän henkilön A-/B-hytti maksaa noin 90 euroa/hytti. Ateriapaketin kanssa matkalle tulee hintaa alle 90 euroa/ henkilö.

Europan buffet-ravintolan herkkuja
Europan buffet-ravintolan herkkuja

Panosta: Deluxe-luokan hytissä hintaa tulee noin 158 euroa/ henkilö aterioineen. Executive sviitti maksaa alkaen 350 euroa hytti sisältäen meriaamiaiset. 

Europan uusittu sviitti
Europan uusittu sviitti
comments powered by Disqus