Paras olutravintola ja gastropub Tallinnassa x 3

Kesken kaupunkipäivän on ihana istua nauttimaan tuopillinen laadukasta olutta. Näitä paikkoja suosittelemme:

Gastropub Saku

Gastropub Saku Rotermannissa

Rotermannin olutravintoloista ja baareista on tullut kilpailija vanhankaupungin baarikeskittymille.Saku Gastro Rotermannis istuu seudun imagoon kuin hanska työmiehen kouraan. Uusi panimoravintola miksaa ruokia ja oluita makuyhdistelmiksi ja tarjoaa possua sorkista saparoon. Tarjolla on kymmenen Sakun omaa hanaolutta ja  kuivaa siideriä. Saatavilla on maistiaisia sekä käsityöoluita eri maista. Myös myymälä ja elävää musiikkia.
• Osoite: Rotermanni 14

Humalakoda gastropub

Kasvispainotteista ruokaa olutravintola Humalakodassa

Tyylikäs Humalakoda poikkeaa perinteisistä holvikellari­pubeista. Panimoravintola sijaitsee Tallinnan uudistuneella Baltian asematorin alueella. Tila on korkea ja valoisa. Olutravintolan ruoka on ilmavaa, tuoretta ja kasvispainotteista, ja ehkä siksi Humalakodassa näkeekin asiakkaina paljon naisia. Talon omia oluita saa hanasta.
• Osoite: Kopli 1, rautatieaseman tori, II krs. 

Olutravintola Koht

Tallinnan laajin olutvalikoima: Koht

Ravintola Koht (Moonshine Bar) on houkutellut oluen ystäviä Tallinnassa jo vuosia, eikä ihme. Kaupungin laajimpaan olutvalikoimaan kuuluu noin 800 olutta. PIkkuruinen baari ja myymälä sijaitsee keskellä vanhaakaupunkia. ja siinä on salakapakan tuntu. Sisäänkäynti löytyy porttikongista. Puisessa ovessa kerrotaan, että ”Koht on avatud juhul, kui pole
suletud!”. Täällä voit nauttia laadukkaasta oluesta aamu­kuuteen jopa keskellä viikkoa.
• Osoite: Lai 8

comments powered by Disqus