Nuorta muotia

Tuntuuko sinusta siltä, että Drottninggatanin putiikit on niin nähty? Valitsimme muutaman siistin ostos­paikan juuri sinulle, alle 20-vuotias.

Hollister, Urban Outfitters ja Beyond Retro sijaitsevat Tukholman keskustassa, Beyond Retrolla on lisäksi myymälä Södermalmilla. Myös Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Scandinavia on mahtava­ shoppailukohde – sieltä löytyy muun muassa Disney Store, Pull & Bear ja monta muuta kauppaa. Mall of Scandinaviaan pääset helpoimmin keskusasemalta (Centralstationen). Ota juna suuntaan Märsta tai Uppsala C ja jää pois noin seitsemän minuutin päästä Solnan asemalla.

Footway Outletiin pääset Akallaan vievällä metrolla. Valitse uloskäynti Akallan torille, bussit jäävät tällöin vasemmalle. Voit valita bussin numero 517, 518 tai 567. Jää pois Vandagatanin pysäkillä. Voit myös kävellä noin 800 metrin matkan Sveaborgsgatania Vandagatanille ja seurata violetteja Footway-kylttejä.

Hollister

Hollister

Surf’s up, dudes and dudettes! Hollister keskellä kaupunkia kauppakeskus Gallerianin perimmäisessä nurkassa muistuttaa vanhaa kalifornialaista rantahuvilaa. Se on erityisesti niiden mieleen, jotka hakevat rentoja amerikkalaisia vaatteita järkevään hintaan. Kauniisti sisustettu myymälä on täynnä kivoja mekkoja, toppeja, farkkuja, huppareita, verkkareita, kenkiä ja muun muassa hajuvesiä.
Gallerian, Hamngatan 37,
hollister.com

Urban Outfitters

Urban Outfitters

Good vibes! Urban Outfitters sijaitsee vanhassa elokuvateatterissa keskellä kaupunkia. Jätä vanhempasi istuskelemaan sohvaryhmille sillä aikaa, kun itse shoppailet. Täältä löydät urheilullisia ja vähän hipsterimäisiä vaatteita, asusteita, kirjoja, levyjä… kaikenlaista hauskaa! Näyttämällä opiskelijakorttisi saat 10 % alennusta.
Biblioteksgatan 5,
urbanoutfitters.com

Beyond Retro

Beyond Retro

Go vintage crazy! Jos haluat pukeutua persoonallisiin vintage- ja retrovaatteisiin, tämä kauppa on sinun taivaasi! Vain yksi tuhannesta käytetystä vaatteesta täyttää sellaiset kriteerit, että se kelpuutetaan myytäväksi täällä. Suuri valikoima erilaisia mekkoja, mutta runsaasti myös miesten muotia. Myös paljon asusteita, kuten kierrätettyjä laukkuja vanhoista farkuista ja uusia kasari- ja ysärimallisia aurinkolaseja.
•Drottninggatan 77 ja Brännkyrkagatan 82
beyondretro.com

Disney Store

Disney Store

Step into a magic world! Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa sijaitseva myymälä saa sekä ison että pienen kävijän innostumaan. Disney Store myy mielikuvituksellisia vaatteita, tuotteita ja tavaroita, jotka liittyvät Disneyn, Marvelin ja Star Warsin maagisiin maailmoihin. Pikkusiskot ja -veljet voi jättää pienelle leikkipaikalle, jossa näytetään piirrettyjä­ ja järjestetään leikkejä ja muuta ohjelmaa joka iltapäivä.
•Mall of Scandinavia, Strandtorget 2, Solna.
disneystore.se

Pull & Bear

Pull & Bear

Laid back and fun! Pull & Bearin myymälä on yhtä raikas kuin nuorekkaat vaatteensakin – täällä voit myös rentoutua ja ladata puhelimesi.
Valikoimissa on samalla tavalla mukavia ja rentoja vaatteita kuin Hollisterissa, ja hinnoittelu on yhtä ystävällistä lompakolle. Alakerta on pyhitetty naisille ja yläkerrassa on hyvä valikoima rentoja miesten vaatteita ja asusteita.
Mall of Scandinavia,
Strandtorget 2, Solna.
pullandbear.se

Footway Outlet

Footway Outlet

Far away but worth it! Outlet-myymälä sijaitsee vähän Tukholmasta pohjoiseen, mutta vastapainoksi kaukaisemmalle sijainnille täältä löytyy mahtava valikoima kaikenlaisia kenkiä hyvään hintaan. Runsaasti sneakereita, tennareita, saappaita, juhlakenkiä ja nilkkureita useilta huippumerkeiltä. Tänne voi tulla koko perheen voimin, sillä outletistä löytyy kenkiä kaikenikäisille. Pikkulapsille on leikkipaikka keskellä hallia.
•Vandagatan 3, Akalla
footway.se

comments powered by Disqus