Merkkivaatteita edullisesti: Tukholman parhaat outletit

Merkkivaatteita edullisesti myyvät outletit sijaitsevat usein keskustan ulkopuolelta, mutta osa näistä helmistä löytyy kaupungista!

Acne Archive, uniikkeja löytöjä

Acnen menestystarina alkoi 1990-luvun puolivälissä, kun perustaja Jonny­ Johansson valmisti 100 paria­ kapeita farkkuja ystävilleen. Pian niistä tuli merkkivaatteita, farkkumerkki laajeni, tuoteryhmiä lisättiin, ja nykyään Acne tarjoaa täyden kokoelman vaatteita, kenkiä ja laukkuja miehille ja naisille. Merkin tunnistaa usein vaatteiden erikoisista leikkauksista, yksityiskohdista ja materiaaleista. Tämä Acnen liike myy parhaita paloja aikaisemmista kokoelmista löytöhintaan. Tarjolla on Acnen merkkivaatteita adullisesti, mutta myös myös uniikki ”kierrätyskokoelma” uusia vaatteita, jotka on ommeltu käytetyistä Acne-­tuotteista.
Osoite: Torsgatan 53, Vasastan

Acne Outlet

Afound: trendikkäitä vaatteita ja asusteita

H&M-konsernin upouusi outlet-brändi Afound avasi liikkeen kesäkuussa. Myymälä on täynnä trendikkäitä vaatteita, aurinkolaseja, laukkuja ja jalkineita eri merkkien viime kausien kokoelmista, sekä miehille että naisille. Mukana on sekä edullisempia merkkejä, kuten COS ja Other Stories, mutta myös huippumuotia muun muassa Celineltä, Guccilta ja Stella McCartneyltä. Hinnat ovat jopa 70 prosenttia normaalia halvemmat.
Osoite: Drottninggatan 54, keskusta

Gustavsbergin tehtaanmyymälä, astioita alkuperäisissä maisemissa

Gustavsbergs Porslinsfabrik perustettiin 1825. Tuotteet valmistetaan yhä samannimisessä saaristolaiskylässä noin 20 kilometriä Tukholman itäpuolella, ja siellä sijaitsee myös yrityksen tehtaanmyymälä. Myynnissä on pääosin 2-luokan tuotteita Gustavsbergiltä ja muilta merkeiltä. Hyllyt notkuvat klassikoista, kuten Stig Lindbergin kasviaiheisista kankaista ja kupeista, Ingegerd Råmanin laseista ja Le Creusetin värikkäistä keittiötavaroista. Perille tuo bussi 474 Slussenilta ja kesäisin myös Strömman saaristolaiva. Varaa reilusti aikaa ja nauti lounas viihtyisässä kylässä.
Osoite: Odelbergs väg 1C, Gustavsberg

Gustavsbegin tehtaanmyymälä

Stadium Outlet, urheilijan unelmalöytöjä keskustassa

Jos fanitat urheilumuotia tai haluat päivittää laskettelu- tai golf-varusteesi, suuntaa tänne. Ruotsalaisen urheiluketju Stadiumin outlet-liikkeitä on Suomessakin, mutta usein ne sijaitsevat hiukan syrjemmässä; Tukholmassa outlet löytyy kätevästi aivan keskustasta. Myynnissä on vaatteita ja urheiluvarusteita 40–70 prosentin alennuksella: Adidaksen juoksukenkiä, Helly Hansenin ulkoiluvaatteita, Headin laskettelukypäriä, Disneyn suosittuja lastentuotteita ja paljon muuta.
Osoite: Sergelgatan 8, keskusta

Lue parhaat vinkit second hand ja vintage-liikkeisiin!

comments powered by Disqus