Kuusi edullista ja ihanaa sisustuskauppaa Tukholmassa

Tukholma on mahtava matkakohdekohde designista ja sisustamisesta kiinnostuneelle! Näiden myymälöiden hinnat ovat kohtuulliset, jopa edulliset. Liikkeistä kolme sijaitsee Tukholman keskustassa ja kolme Södermalmin kaupunginosassa.

Myös antiikin erikoisliike, second hand -myymälöissä ja tietysti tavarataloissa, kuten Åhlénsilla on hyvät valikoimat sisustustuotteita. Muista tarkistaa aukioloajat myymälän nettisivulta!

Oscar & Clothilde

Oscar & Clothilde

Myymälän kaksi kerrosta ovat täynnä tuotteita, muun muassa kankaita, huonekaluja ja lamppuja. Koskaan ei tiedä, mitä uutta Oscar & Clothilden valikoimiin on saapunut, ja siksi myymälä yllättää aina. Piensisustustakin löytyy: sinut saattaa hurmata vaikka vanhanaikainen  kiinalainen keramiikkaeläin. Paljon tuotannosta on omaa, mutta tarjolla on myös muita tuotemerkkejä. Hintataso on vaihteleva.
• Birger Jarlsgatan 27, metro Östermalmstorg

Zara Home

Zara Home

Täältä löydät ihania lahjoja muun muassa tupaantuliaislahjan ilman, että taloutesi vallan romahtaa. Tarjolla on paljon ihanaa piensisustustavaraa. Voit esimerkiksiuudistaa makuuhuoneesi yöpöydät vaihtamalla laatikoiden vetimet Zaran mielikuvituksellisiin nuppeihin. Täältä löytyy varmasti jotakin ihan jokaiselle. Zara Homen valoisassa myymälässä on rauhallinen värimaailma: beigeä, pastelleja ja vaaleita sinisen sävyjä sekä paljon kultaa!
• Drottninggatan 72, metro T-Centralen tai Hötorget

Different Things

Different Things

Sergelin torilla pyöreän rakennuksen ­takaosassa on sisustuskauppa Different Things. Tässä lifestyle- ja sisustusputiikissa ei pelätä vahvoja värejä. Myynnissä kasveja, ruukkuja, amppeleita, lyhtyjä – kaikkea mitä voi ripustaa katosta roikkumaan, mutta myös paljon muuta, kuten koristetyynyjä ja lampunvarjostimia. Hauskat koira- ja kissamukit maksavat vain 69 kruunua. Hintataso on muutoinkin edullinen.
• Sergels torg, metro T-Centralen

Bolia

Bolia

Skandinaavinen muotoilu on Södermalmilla sijaitsevan Bolian suuren myymälän perusidea ja keskeinen tyyli. Keraamisten maljakoiden pintaa haluaa koskettaa ja pehmeisiin sohviin tahtoo vajota. Myynnissä on tyylikkäitä koriste-esineitä ja ihania ihonhoitotuotteita. Hintataso vaihtelee, mutta esimerkiksi kauniin lasisen kynttilänjalan voi löytää 59 kruunulla. Tarjolla on kahvia ja teetä.
• Götgatan 55, metro Medborgar­platsen

Brandstationen

Brandstationen

Design- ja lifestylemyymälä Brandstationen sijaitsee entisellä paloasemalla. Sisustusliike on pullollaan kasveja, ruukkuja, käsintehtyjä kynttilöitä sekä vintagekoruja ja -kelloja. Myytävänä on myös antiikkia, valaisimia sekä esimerkiksi eläin­aiheisia patsaita ja huonekaluja, joiden tyyli on antiikkinen.
• Hornsgatan 64, metro Mariatorget

Rusty Rose

Södermalmin kaupunginosassa sijaitseva sisustus- ja lifestylekauppa Rusty Rose on hiukan boheemi, mutta mukana on myös pisara luksusta.Myynnissä on itämaisia vaatteita lisäksi myynnissä on valaisimia, keramiikkaa, hopeakoruja, tuoksukynttilöitä ja leikkuulautoja. Täällä on myös Klongin palkittuja maljakoita ja messinkisiä kynttilänjalkoja – ei ihan halpaa, mutta hintansa arvoista.
• Skånegatan 53, metro Medborgar­platsen

comments powered by Disqus