Bamsen maailma

Bamse Kolmården

Pohjoismaiden suurin eläintarha Kolmården on pikkulasten ehdoton suosikki, Täältä löytyy myös maailman vahvimman nallen Bamsen oma huvipuisto.

Bamsen maailma tarjoaa jymyhauskoja seikkailuja kilpikonna Kilpisen, Pompin ja monen muun Bamsen ystävän seurassa. Bamsen luoja, sarjakuvapiirtäjä Rune Andréasson toivoi, että hunajaa rakastava karhu saisi asua Kolmårdenin eläintarhassa. Suuren rakennusprojektin tavoitteena oli, että niin lapset kuin aikuisetkin saisivat kokea Bamsen maailman niin aidosti kuin mahdollista.

Huvipuistossa odottavat sarjakuvista tutut maisemat. Lapset voivat ajaa Godis tåget-vuoristoradalla tai Kilpisen autolla, kieppua hunajapurkkikarusellissa tai tutustua Bamsen taloon. Kerrassaan hykerryttävä kohde on myös Bamsen Viktoria-vene ja onpa paikalle rakennettu amfiteatteri, jossa Bamse ystävineen esiintyy. Bamsen maailmassa on tosi paljon tutkittavaa!

Mutta kuuluuko pikkumasuista murinaa? Sehän merkitsee sitä, että lapset haluavat käydä Bamsen isoäidin keittiössä, missä tämä tarjoilee kuuluisia pannukakkujaan ja lihapulliaan. Nam! 

kolmarden.com

Pohjoismaiden suurin eläintarha Kolmården sijaitsee 140 km Tukholmasta lounaaseen. Se on tunnettu delfinaariostaan, Tiikerimaailmastaan ja safaripuistostaan, jonka näkee gondoliradalta. Kolmårdenilla on myös hotelli ja useita ravintoloita.

comments powered by Disqus