Aitoja thaimakuja

Tallinnan aasialainen ruokatarjonta on saanut uuden laadukkaan toimijan, kun Tallink avasi ensimmäisen kivijalkaravintolansa Tallinnan keskustaan. NokNok tarjoaa thaiherkkuja aidolla tvistillä – ruokalistan kahdella chilillä merkityt annokset ovat jo varsin tulisia! Kaikki annokset on suunniteltu jaettaviksi.

Sisään saavutaan viihtyisään lounge-tilaan, jossa voi nauttia lasillisen sekä pieniä sormiruoka-annoksia. Ravintolatilojen tyylikkäät tammipuiset kalusteet on suunniteltu varta vasten NokNok-ravintolalle. Lisäksi tunnelmaa luovat aidot puiset thaimaalaiset seinäkoristeet ja patsaat. Tila on useammassa kerroksessa ja huoneessa. Koko ravintolaan mahtuu 180 henkeä.

NokNokissa järjestetään myös neljä tuntia kestäviä kokkikursseja, joilla saa nauttia paitsi herkullisen aterian, myös asiantuntevasta opastuksesta. Kokkikoulun pääkeittiömestarina puuhaa pirteä Pensiri Pattanaehaeng, ja neljän työpisteen ääreen mahtuu yhtä aikaa 16–20 innokasta kokkia. Tilat ovat siistit, teräs kiiltelee ja mausteet tuoksuvat. Hintaan 69 €/hlö sisältyy sekä opetus että neljän ruokalajin ateria!

Vana-Posti 7, noknok.ee

comments powered by Disqus