5 × Tallinnan yössä

Club Studio avattiin vuosi sitten. Se toi heti uutta verta ydinkeskustan yöelämään. Supersuosittu yökerho panostaa musiikkiin ja äänentoiston laatuun. Hitit ja electro soivat kahdessa kerroksessa.

Sauna 1, clubstudio.ee

DM Baarin perusti Depeche Moden vannoutunut ihailija 17 vuotta sitten. Bändikin on ehtinyt bailata nimikkobaarissaan pari kertaa. Muutaman pöydän kellarimesta vanhankaupungin keskellä sopii kaikille, joiden sielua Personal Jesus puhuttelee.

Voorimehe 4, depechemode.ee

Sossi Klubi on legendaarinen tanssiravintola, jonne tullaan nimenomaan pyörähtelemään parketilla ja jonne myös kypsässä iässä oleva voi astua arastelematta. Lavalle nousevat paikalliset frederikit ja dannyt eli virolaisten suosikkiartistit vuosien takaa.

Tartu mnt 82, sossi.ee

Rock Stars Tallinnan rokkiskeneen jäi suuri aukko kun Von Krahl sulki ovensa. Mutta onneksi virolaisia ja ulkomaisia bändejä voi diggailla viikonloppuisin – ja joskus viikollakin – Rock Stars-klubilla. Liveklubin kylkiäisenä on joka päivä 12-04 auki oleva autenttinen rokkibaari Woodstock. 

Tatari 6, rockstars.ee

Vabank Vapaudenaukion yökerhoryppään ehkä kiinnostavin paikka on Vabank, jossa tiskijukkien lisäksi häärää laulajia, muusikoita ja muita viihdyttäjiä. Pääsalin hittien tahdissa heilumisen lisäksi voi valita VIP-tilan R’n’B-painotteisen musiikin. Viihtyisät baarit. 

Harju 13, vabank.ee

comments powered by Disqus