4 × talviliikuntaa Tallinnassa

Tallinnassa on hyvät mahdollisuudet harrastaa talviliikuntaa; luistelua Vanhassakaupungissa, mäenlaskua Laululavan liepeillä tai vaikkapa hiihtoa Nômmen tai Harkun mäntymetsissä.

Harjukadun luistinrata keskellä Vanhaakaupunkia tarjoaa talvista romantiikkaa. Pyörähtelyn ja pyllähtelyn lomassa voi nauttia kaakaon tai muun kuuman juoman luistinradan kahvilassa. Liput 3/5 €/h, luistinten vuokra 3/6 €/h.
uisuplats.ee


Laululavan Winterpark Talvipuiston hurjin laji on snowtubing, jossa syöksytään rekan sisäkumia muistuttavalla renkaalla lumista rataa Laululavan rinnettä alas. Varovaisemmat tyytyvät pulkkailemaan lumituubin vieressä. Liput arkisin 7 € ja viikonloppuisin 10 €.
winterpark.ee

Hiihtoa pystyy harrastamaan rantaviivaa pitkin venyvän Tallinnan molemmissa päissä. Nõmmen ja Harkun mäntymetsissä kiertelevät ladut ovat pitempiä kuin Piritalla, mutta kaikki ovat kovassa käytössä. Sukset ja monot voi vuokrata alle vitosella.
piritaspordikeskus.ee
Nõmme sportkeskus.ee

Virossakin pikkutytöt fanittavat kauniita taitoluistelijoita. Lutzeja ja salchoweita pääsee harjoittelemaan esimerkiksi Jetin ja Tondiraban jäähalleissa. Molemmissa voi pelata lätkää, kokeilla curlingia ja saunoa.
jeti.ee
tondirabaicehall.ee

comments powered by Disqus